Ana Maria Muñoz, administradora de Nova Abrasivos. Autor: Cedida

Arriben milers de guants i mascaretes al Taulí per plantar cara al Covid-19

  • Una empresa dona més de 100.000 guants al Parc Taulí de Sabadell. 
  • La policia catalana i la comunitat xinesa fan una donació superior a les 9.000 mascaretes. 

L’Hospital Parc Taulí de Sabadell ha rebut un total de 123.000 guants per fer front a la crisi sanitària actual. La donació ha vingut per part d’una empresa de Sabadell, Nova Abrasivos, que ha entregat la comanda que tenia demanada al seu proveïdor, Guantes Baspin, empresa que també ha participat en la iniciativa. L’hospital de Can Ruti, a Badalona, i el de Granollers també s’han beneficiat de la donació. 

Una empresa de Sabadell, Nova Abrasiva, juntament amb la seva proveïdora, Guantes Baspin, han donat un total de 123.000 guants de làtex a l’hospital Parc Taulí. La major part dels guants formaven part d’una comanda que l’empresa sabadellenca ja tenia demanada. Altres hospitals, el de Can Ruti a Badalona i l’hospital de Granollers, també s’han beneficiat de la donació, tot i que la quantitat més gran ha anat a parar al Taulí. Així ho ha volgut la sabadellenca i administradora de Nova Abrasivos, Ana Maria Muñoz.

“Que la gent no sigui egoista”, ha demanat Muñoz. “Si no volen donar les mascaretes, que les venguin a preu de cost, però que no vulguin fer negoci, perquè les estan venent a preu d’or”, ha insistit.

La iniciativa es produeix en el context d’emergència per la manca de material sanitari que estan patint els hospitals d’arreu del país. Per aquest motiu Muñoz ha demanat que es continuïn fent donacions de guants, mascaretes o desinfectants perquè “els hospitals, les residències, les farmàcies, en necessiten”.

Els Mossos i la comunitat xinesa contribueixen a la causa 

La de Nova Abrasiva no ha estat l’única donació amb què s’ha trobat l’hospital Parc Taulí aquest dijous. També han aportat el seu gra de sorra els Mossos d’Esquadra de Sabadell, que han fet arribar un total de 4.000 mascaretes, i alguns membres de la comunitat xinesa de Sabadell, que n’han donat 5.100. Tot plegat se suma a altres donacions, de particulars i empreses, més o menys discretes, que s’estan fent arribar aquests dies a l’hospital de Sabadell.

Foto portada: Ana Maria Muñoz, administradora Nova Abrasivos. Autor: Cedida