Foto portada: un pacient amb Covid, a l'UCI, aquest dijous. Autor: David B.

45 morts amb Covid al Taulí en el que va de novembre

El Parc Taulí acabarà el mes de novembre amb el nombre més baix de pacients amb Covid a planta en un mes i mig. Aquest divendres hi ha 79 hospitalitzats a planta amb aquesta infecció, molt per sota dels 123 als que es va arribar cap al 10 de novembre, màxim durant la segona onada. 

No obstant, les bones notícies encara no arriben tant a l’àrea de crítics, on el nombre de pacients ha pujat en les darreres 48 hores, de 28 dimecres a 31 actualment. A l’UCI (i semicrítics) el pic es va tocar fa tot just una setmana, el 20 de novembre, amb 38 pacients amb Covid. Des de llavors la xifra va baixant però molt lentament.

Així el Taulí acabarà el mes de novembre amb caiguda d’hospitalitzats amb Covid. Ha estat el mes amb major afectació de la segona onada, amb un màxim de 123 pacients a planta (10 de novembre) i 38 pacients a l’UCI (el 20 de novembre).

Pel que fa a les defuncions, a l’hospital de Sabadell es porten 45 decessos en el que portem de novembre. En les darreres 48 hores, hi ha hagut tres defuncions de pacients amb Covid-19.

Foto portada: un pacient amb Covid, a l’UCI, aquest dijous. Autor: David B.