Foto portada: un moment de l'homenatge a la porta de Sant Fèlix. Autor: David B

Doble reconeixement a sanitaris i muntadors de l’hospital temporal

Aquest dijous membres dels cossos de seguretat han dut a terme un doble homenatge a les persones que treballen en primera línia per combatre el Covid-19. En aquesta ocasió l’homenatge s’ha dut a terme a l’hospital temporal de la Pista Coberta d’Atletisme i al CUAP Sant Fèlix.

La Policia Municipal de Sabadell, els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i els Bombers de Sabadell han dut a terme un homenatge, amb un aplaudiment i fent sonar les sirenes, als operaris municipals, a l’exèrcit i als bombers que estan treballant per condicionar l’espai de la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell i muntar l’Hospital temporal Vallès Salut.

Treballadors sanitaris aplaudint des de les finestres de Sant Fèlix. Autor: David B.
Sanitaris aplaudint des de les finestres de Sant Fèlix. Autor: David B.

Deu minuts després, els mateixos cossos policials s’han desplaçat fins la porta del CUAP Sant Felix, de la carretera de Barcelona. Allà els esperaven membres de Protecció Civil i de l’ADF per participar en el segon homenatge del dia, en aquest cas dedicat als professionals de la salut que han tornat l’aplaudiment des de la porta del CUAP i des d’algunes finestres del mateix edifici. Com és habitual els veïs des de les seves finestres i balcons s’han sumat a l’homenatge tot i haver parrticipat en l’homenatge diari que es realitza a les viut del vespre.

Foto portada: un moment de l’homenatge a la porta de Sant Fèlix. Autor: David B.