El coronavirus segueix escalant al Parc Taulí: 180 ingressats, el màxim des de maig

El cap de setmana deixa un nou salt en el nombre de pacients ingressats amb la Covid-19 a l’hospital de Sabadell. Ara n’hi ha un total de 180, el màxim des de començaments del mes de maig, segons les dades facilitades per la Corporació Sanitària Parc Taulí. 

A finals de la setmana passada ja es va superar el volum d’ingressats per Covid que es va viure al pic de la segona onada, entre finals d’octubre i durant tot el mes de novembre de l’any passat. Des del pont de la Constitució i la Puríssima els contagis van pujant i des de Nadal ho fan els ingressats a planta, com també els hospitalitzats més delicats, els que estan a les unitats de crítics o semicrítics.

Les defuncions segueixen creixent, mitja dotzena entre dissabte i diumenge a l’hospital. Des de l’inici de la pandèmia han mort al centre hospitalari sabadellenc, que és l’hospital de referència d’una desena de municipis, 547 persones.

Segons el portal Dades Covid, fins aquest diumenge s’havien vacunat del coronavirus prop de 3.800 persones i de moment dues han rebut la segona dosi de la vacuna de Pfizer. Justament diumenge es van complir els 21 dies des de l’inici de la vacunació. A partir d’ara els vacunats amb la primera dosi n’han de rebre la segona.

Foto portada: una sanitària de l’hospital Parc Taulí, a l’UCI provisional del Frontal Gran Via, el passat mes de novembre. Autor: David B.