Edici Parc Taulí. Autor: David B.

El número d’ingressats al Parc Taulí de Sabadell ja supera els 300

El número de persones ingressades a l’hospital de Sabadell ja supera de llarg els 300. Aquest dimarts al migdia i segons fonts de la Corporació Sanitària Parc Taulí el número de persones ingressades és de 318. Es tracta d’un increment important, d’un 25 per cent en un sol dia. 

Per segon dia consecutiu, el número de persones que ingressen al Parc Taulí supera el seu màxim des de l’inici de la pandèmia. Si entre diumenge i dilluns van ingressar 41 persones de nou, entre dilluns i dimarts el número de persones ingressades de nou ha estat de 63.

Sense derivacions encara

Actualment hi ha per tant 318 persones ingressades. Gairebé la meitat de la capacitat ordinària de l’hospital, que té uns 700 llits. De moment no s’ha derivat cap pacient fora de la instal·lació, confirmen fonts del Parc Taulí. Però la Generalitat ja ha sol·licitat l’hotel Verdi, a l’Eix Macià, per utilitzar-lo com una extensió de l’hospital.

Dilluns es va donar l’alta a les vuit primeres persones que han superat el Covid-19 des de l’hospital. Cal recordar que un percentatge important (aproximadament la meitat a Espanya) dels infectats amb el nou coronavirus no precisa d’ingrés hospitalari. Aquesta xifra s’actualitzarà al llarg de la tarda. Tampoc s’han facilitat dades sobre defuncions.

Foto portada: l’hospital de Sabadell, en una imatge d’arxiu. Autor: David B.