Foto portada: el parc Taulí, aquest dijous. Autora: A.García.

El Taulí restringeix de nou les visites a tots els hospitalitzats

L’hospital de Sabadell restringeix de nou les visites als pacients ingressats a causa de l’evolució de la pandèmia de Covid-19. Des del passat divendres, gairebé la totalitat dels edificis de la corporació impedeixen la visita a pacients, amb molts poques excepcions. 

Ara per ara, l’hospital de Sabadell no arriba encara al centenar de pacients hospitalitzats per Covid. A l’abril va arribar a superar els 600. Però ara per ara és l’hospital català amb major nombre de pacients. És la mateixa situació que es viu des de mitjans o finals d’agost, entre 80 i 100 pacients, una desena dels quals a l’àrea de crítics. No obstant, les visites a l’àrea d’hospitalització, urgències, UCI, l’edifici VII Centenari i l’Albada estan prohibides a causa de l’evolució de la pandèmia de nou des de divendres. Sense anar més lluny, aquest dissabte s’ha batut el rècord de nous casos positius tant a França com a Alemanya o Itàlia. S’estan extremant les precaucions davant la segona onada, de conseqüències encara incertes.

L’equip assistencial de l’hospital es compromet a posar-se en contacte amb les famílies dels pacients per donar-los tota la informació.

Foto portada: el parc Taulí, aquest dijous. Autora: A.García.