Control Policia Municipal. Autor: Cedida.

150 denúncies el cap de setmana, més de 600 en dues setmanes

La Policia local de Sabadell ha interposat 142 denúncies des del divendres 27 de març a les 6 del matí fins la mateixa hora d’aquest dilluns 30 de març per incompliment de les restriccions imposades per l’estat d’alarma. Les 142 noves denúncies que ha confeccionat la Policia Municipal durant aquest cap de setmana, se sumen a les 470 ja interposades des de l’inici de l’estat d’alarma, el que fa un total de 612 denúncies.

Des de les 6 hores del divendres 27 de març i les 6 hores del dissabte 28 de març, la Policia Municipal de Sabadell ha confeccionat un total de 35 denúncies per l’incompliment de les restriccions imposades per l’Estat de l’Alarma. Entre les 6 hores del dissabte 28 de març i la mateixa hora del diumenge 29 de març, es van confeccionar un total de 60 denúncies i en el mateix tram del diumenge 29 de març al dilluns 30 de març es van posar 47 denúncies.

Més restriccions

A partir del dimarts, se sumen a les restriccions actuals, totes les activitats no essencials que hauran d’aturar-se fins el 9 d’abril i els treballadors tindran un permís retribuït recuperable.

Foto portada: Control Policia Municipal. Autor: Cedida. via twitter Policia Municipal.