Autor: M.Tornel.

Les defuncions pel coronavirus al Parc Taulí ja superen les 200

  • El número d’hospitalitzats al Parc Taulí i el Verdi cau a nivells de finals de març.
  • Rècord d’altes en un sol dia: 67 persones reben l’alta i ja en són més de 450. 

Dia de contrastos, dramàtics, del coronavirus al Parc Taulí. Mentre que el número d’hospitalitzats ha caigut en 44 persones en un dia, una xifra rècord, i les altes també sumen la seva millor dada, 67 en un dia, el número de defuncions del Covid-19 a l’hospital de Sabadell ha superat les 200 des de l’inici de la crisi del coronavirus. En un sol dia, han mort 13 persones al Parc Taulí. 

Dia negre per a les defuncions, en la línia dels pitjors dies d’aquesta pandèmia, quan han perdut la vida al voltant de 15 persones en 24 hores per aquest virus als llits de l’hospital Parc Taulí. El número de defuncions acumulades supera ja les 200 a l’hospital, 201 en concret. En la darrera setmana han mort 57 persones per Covid-19 a l’hospital.

Per contra, el número d’hospitalitzats baixa de forma notable, des dels 615 de dimarts fins els 571 d’aquest dimecres al matí. 44 hospitalitzats menys i 60 menys que el passat divendres, quan es va marcar el rècord. 114 persones estan ingressades a l’hotel Verdi i 457 a l’hospital, dels quals 390 a planta i 67 a l’UCI, un més que ahir.

Bon dia també per a les altes que marquen un màxim històric en un sol dia. 67 persones van abandonar ahir l’hospital per anar a casa, sigui amb l’alta o a seguir amb un ingrés domiciliari. Ja han superat la malaltia 450 persones que han hagut de ser ingressades.

Foto portada: les urgències del Parc Taulí, en una imatge d’arxiu. Autor: M.Tornel.