Minut de silenci en homenatge a les víctimés de Covid-19. Autor: David B.

El dol per les víctimes de la Covid-19 comença amb un minut de silenci

Aquest dimecres l’ajuntament de Sabadell ha convocat un minut de silenci després que el Consell de Ministres aprovés deu dies de dol oficial. En senyal de dol les banderes de l’ajuntament de Sabadell onegen a mig pal des del passat 24 de març.

Sabadell, doncs, ha iniciat aquests deu dies de dol oficial amb un minut de silenci a les 12 del migdia les portes de l’Ajuntament on han participat els portaveus dels partits que formen part del consistori i l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés. “Ahir va sortir publicat al BOE que es decretava aquest dol, a Sabadell també ho havíem de fer”, ha apuntat Farrés.

“Vull llançar un missatge de molt d’escalf a tots aquells familiars i amics de víctimes de Sabadell arrel del Covid-19. Ha estat una situació molt dura per a tothom i també per a la nostra ciutat i crec que és necessari aquest homenatge a totes elles”.

L’alcaldessa ha assegurat  que “farem un homenatge com a ciutat a totes les víctimes del Covid-19, però també ens semblava important acompanyar a tot el país amb un moment de record per a aquestes víctimes”.

Acte d’homenatge

Farrés ha explicat que “farem un homenatge a les víctimes del Covid-19 i estem treballant en el format que tindrà. El farem quan les circumstàncies i les fases ens ho permetin i estem pensat diferents formats. Crec que la ciutat hauria de tenir un lloc físic perquè recordem a totes aquestes persones que han lluitat en aquesta pandèmia. Estem treballant en aquesta línia però encara no ho tenim tancat. El que és segur que serà un acte d’homenatge obert a la ciutadania”.

Foto portada: un moment del minut de silenci d’aquest dimecres. Autor: David B.