Foto portada: professionals a una de les plantes habilitades al nou edifici al lateral de laT Gran Via. Foto: R.Benet

Segona baixada consecutiva en el número d’ingressats per coronavirus

El número de pacients hospitalitzats al Parc Taulí de Sabadell per Covid-19 cau per segon dia consecutiu. Un fet inèdit des de l’inici de la pandèmia. A més, de diumenge a dilluns s’ha estabilitzat el número de pacients a l’UCI. Les defuncions segueixen pujant i ja hi ha 180 morts pel nou coronavirus a l’hospital Parc Taulí. 

Les xifres segueixen en la línia dels darrers dies, potser en magnituds lleugerament superiors. És a dir, les altes segueixen enfilant-se i ja hi ha 355 persones que han superat el Covid-19 a l’hospital per 180 defuncions. I les hospitalitzacions van caient. Ja no baixen a ritme testimonial tot i que encara ho fan de forma moderada, el que significa que encara hi ha nous casos però lluny del pic, que sembla estabilitzat en la setmana del 23 al 29 de març.

Segons dades de la Corporació Sanitària Parc Taulí d’aquest dilluns, el número de pacients hospitalitzats ara és de 616 (104 al Verdi i 512 a l’hospital, dels quals 65 estan a l’UCI, exactament la mateixa xifra que ahir diumenge). El número d’hospitalitzats ha caigut en els darrers dies. El sostre va ser el passat divendres, 3 d’abril, amb 631 ingressats.

Pel que fa a les altes, incloses les domiciliàries, hi ha 355 ja d’acumulades, amb 25 noves altes en les darreres 24 hores. Es veu clar a la gràfica com el verd va guanyant terreny. El número de defuncions acumulades des de l’inici de la pandèmia és de 180 al Parc Taulí. Aquest diumenge, segons dades de la corporació, van morir nou persones a l’hospital de Sabadell per Covid-19.

Foto portada: professionals a una de les plantes habilitades al nou edifici al lateral de la Gran Via. Foto: R.Benet