Hospital Parc Taulí. Autor: David B.

Segueix baixant el nombre d’ingressats per la Covid-19 a l’hospital

Nova davallada d’hospitalitzats per la Covid-19 al Parc Taulí. Ara hi ha 31 pacients a planta i 9 a la Unitat de Cures Intensives. Per contra, dimarts i dimecres van morir tres persones a l’hospital pel nou coronavirus. 

Des de l’inici de la pandèmia, han mort 355 persones a l’hospital Parc Taulí. El primer difunt a l’hospital va produir-se el dia 16 de març. Durant el mes de març van morir 144 persones per la Covid-19 a l’hospital. A l’abril ho van fer unes 180. Per contra, en el que va de maig han mort a l’hospital gairebé una quarantena de persones, amb la qual cosa la mortalitat ha baixat de forma molt considerable.

Pel que fa a hospitalitzacions, ara hi ha 40 persones ingressades per la Covid-19 a l’hospital de Sabadell. 31 persones estan a planta i 9 persones a la Unitat de Cures Intensives. Respecte dimarts passat, el nombre d’hospitalitzats ha caigut un 18,36 per cent.

D’altra banda, en la darrera setmana s’ha diagnostic només un cas positiu a les urgències de l’hospital mitjançant una prova PCR. No obstant, cal recordar que ara mateix qui fa més proves són els Centres d’Atenció Primària.