Bar Ca la Loli

Un cas de coronavirus en un concorregut bar altera el nord de Sabadell

Imminent creixement de proves PCR, cal veure si també de nous positius, al nord de Sabadell a causa d’un cas de coronavirus en un concorregut bar de Sant Julià situat al final de l’avinguda de Matadepera, Ca la Loli. Tots els clients que hagin estat al bar entre els dies 13 i 22 de juliol haurien de posar-se en contacte amb el seu centre d’atenció primària per fer-se la prova diagnòstica. 

L’establiment ha tancat després de detectar-te un positiu per coronavirus. L’associació de veïns de Can Deu parla d’un “lleu repunt” en un apunt a Twitter després d’un positiu en un “client”. El bar està situat al barri de Sant Julià, al final de l’avinguda de Matadepera. El positiu ha comportat molts comentaris a les xarxes socials. Només s’han de fer la PCR les persones que hagin estat a l’establiment. No cal que hi vagin ni els veïns ni les persones que hi hagin passat a prop, recorden les fonts veïnals en base a les indicacions del CAP Nord. L’ambulatori porta tot el dia amb més afluència de l’habitual.

El CAP Nord, a primera hora d'aquesta tarda. Autor: cedida.
El CAP Nord, a primera hora d’aquesta tarda. Autor: cedida.

Fonts de l’entitat veïnal de Ca n’Oriac confirmen a aquest digital que hi ha un lleu repunt, i demanen que tots els clients que hagin estat al bar entre els dies 13 i 22 de juliol es posin en contacte amb el seu ambulatori per fer-se la prova PCR.

Foto portada: paper enganxat a la façana del bar Ca la Loli. Foto: @AvCanDeuSBD via Twitter.