Més de 2.000 persones han tastat la fideuà popular de la Festa Major, un dels actes més multitudinaris de la festa. Després d’una nit marcada per la pluja, el migdia d’aquest dissabte ha estat protagonitzat pel sol i la calor. Un dia plenament estival que ha convidat a passar el dia al parc Catalunya.
Les proporcions del menú son hiperbòliques: al voltant de 350 quilos de fideus, més de 175 de peix i marisc (gambes, calamars i sípia), 30 de pebrot, sis d’all i uns 700 litres de caldo. A dos euros per barba, el plat de fideuà conté també beguda, pa i allioli.
La degustació està organitzada per l’empresa que ha guanyat el concurs, però ha estat servida pels voluntaris de l’Agrupació Andalusa de San Sebastián de los Ballesteros a Catalunya, amb seu a Sabadell, i altres persones, com els membres del govern municipal.
Foto portada: assistents a la fideuà popular, aquest dissabte. Autor: J.Peláez / Ajuntament.