Foto portada: imatges guanyadores del concurs #EstiuSabadell 2017.

Aquestes són les dues fotos guanyadores del quart concurs #EstiuSabadell

El restaurant La Piazza patrocina el concurs #EstiuSabadell
El restaurant La Piazza patrocina el concurs #EstiuSabadell
  • La redacció de iSabadell ha rebut una setantena d’imatges estiuenques.

  • Els guanyadors s’enduen una càmera esportiva i un sopar per a dues persones al restaurant La Piazza.

Durant tot el mes d’agost des de iSabadell us hem fet una crida per enviar-nos fotos del vostre estiu i participar així al concurs #estiuSabadell, que ha arribat a la quarta. N’hem rebut un centenar, de les que s’han valorat una setantena. L’equip de fotografia de iSabadell ha escollit aquest dimarts 12 de setembre les dues imatges guanyadores.

En aquesta edició del concurs, la quarta, han proliferat, com no podia ser d’una altra manera, les imatges amb el mar o la piscina dins les composicions. També s’han rebut imatges de muntanyes i ciutats. Podeu trobar totes les imatges publicades a l’àlbum inferior.

Com ja és tradició, el concurs consistia en fer arribar els instants més memorables de les vacances a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #estiuSabadell. En aquesta edició, a més, hi havia més premis. El primer classificat s’endurà una càmara esportiva. La guanyadora és la següent.

L’equip de fotografia de iSabadell destaca de la foto guanyadora que “transmet l’esperit de l’estiu, amb una bona elecció del moment de disparar la fotografia, amb una llum monocromàtica que deixa tot el pes a la imatge i la seva relació amb la posta de llum”.

Per altra banda, el segon premi és un sopar per a dues persones al restaurant La Piazza, de la Via Massagué, que un any més ha patrocinat el concurs. La imatge guanyadora és la següent:

Segon premi. Autor: @albert_sant_q
Segon premi. Autor: @albert_sant_q

Sobre aquesta imatge, l’equip de fotografia destaca que és “estiu total, amb aigues transparents, una bona profunditat de camp” i “tot tenint en compte que es tracta d’una imatge sota l’aigua”.

Contacte amb els guanyadors

L’equip de iSabadell contactarà a través de les xarxes socials amb els guanyadors per informar-los sobre el resultat del concurs, i l’entrega del premi. Tot i així, si veieu aquesta informació us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de l’adreça promocions@isabadell.cat.

Foto portada: a l’esquerra, la foto guanyadora. A la dreta, el segon premi.