Foto portada: a l'esquerra la foto guanyadora. A la dreta, l'accèssit.

Participa al setè concurs #EstiuSabadell i guanya una Go Pro Hero 8

  • El diari digital de Sabadell obre la setena edició del concurs #EstiuSabadell. Podeu etiquetar o enviar fotos fins el 13 de setembre. 
  • El Corte Inglés patrocina el concurs. El premi: una càmera GoPro valorada en prop de 450 euros. 

El diari digital de Sabadell posa en marxa aquest dissabte la setena edició del concurs de fotografies #EstiuSabadell. Aquest any tan diferent ho fem de nou de la mà d’El Corte Inglés, qui patrocina el concurs. El premi aquest any serà una càmera GoPro Hero 8 valorada en 429 euros. El termini de presentació s’acabarà el diumenge 13 de setembre. Esperem la vostra participació!

Aquest any 2020 del coronavirus, el confinament i la ‘nova normalitat’ és molt diferent a tots els que recordem però no deixa de ser estiu i volem que ens envieu els vostres destins, els llocs que heu visitat o com esteu passant aquests dies, també a la nostra ciutat, que pot ser un bon escenari fotogràfic si us ho proposeu. En aquesta edició el termini de presentació s’amplia i podeu enviar fotos fins el diumenge 13 de setembre.

Guanyadors concurs Estiu Sabadell 2018
Guanyadors concurs #EstiuSabadell de l’any 2018

Només heu de pujar les vostres fotos a les xarxes socials, bàsicament Twitter i Instagram, però sempre amb l’etiqueta #EstiuSabadell. Si no sou de xarxes, i ho preferiu així, ens podeu enviar un màxim de tres imatges (no més) per correu electrònic a l’adreça promocions@isabadell.cat. Nosaltres farem el recull d’imatges, les seleccionarem, publicarem i valorarem. La millor imatge tindrà premi, i hi haurà un accèssit, que gaudirà del premi si el guanyador no respon les comunicacions de iSabadell un cop contactem amb ell.

Foto portada: imatges guanyadores del concurs #EstiuSabadell 2017.
Imatges guanyadores de la quarta edició concurs #EstiuSabadell 2017.

Una selecció de les imatges que rebem seran publicades a iSabadell, a la nostra pàgina de Facebook, on com sabeu tenim més de 20000 seguidors, al perfil de Twitter, amb prop de 14.000 seguidors, a Instagram, on tenim 11.000 seguidors, i en un àlbum de Flickr.

Foto portada: a l'esquerra, la foto guanyadora enviada per @dobon_1. A la dreta, la finalista, enviada per @prinom.
Fotos guanyadores de la tercera edició., l’any 2016

Podeu enviar moments especials o quotidians, a casa, a la piscina, la platja o el vostre racó favorit. Al costat d’un monument. Llegint. Rient. Ballant. Una tarda de tempesta. Un dia de tranquil·litat. Esport. Natura. Muntanya. Per què no gastronomia o estones al voltant d’una taula? Tots aquells moments, quotidians o irrepetibles, que us recordin que esteu a l’estiu. Podeu enviar imatges tant en color com en blanc i negre, originals o retocades, selfies o no.

Foto portada: les dues fotos guanyadores de la segona edició del concurs #EstiuSabadell.
Les dues fotos guanyadores de la segona edició del concurs #EstiuSabadell.

En aquesta setena edició ampliem els termini més que mai per afavorir la participació, que ha estat al voltant de les 200 fotos any rere any al concurs #EstiuSabadell i d’un centenar al ja extint concurs #FMiSabadell. Aquest any no hi haurà Festa Major a Sabadell però el termini de presentació de fotografies estarà obert fins el cap de setmana posterior a la festa.

Fotos guanyadores de la primera edició del concurs #EstiuSabadell
Fotos guanyadores de la primera edició del concurs #EstiuSabadell

Podeu compartir i etiquetar les fotos fins el 13 de setembre a les 23.59 hores. Durant la setmana següent farem públic el veredicte, i el nom del guanyador i també de l’accèssit.

Atenció: important!

Com sempre, la participació queda limitada a tres fotografies per perfil social a Instagram o Twitter. Si n’etiqueteu més, només tindrem en compte les tres primeres que va etiquetar a partir del 3 d’agost. És a dir, si etiqueteu totes les fotografies a Instagram amb #EstiuSabadell només valorarem les tres primeres. A l’hora de valorar les imatges, tindrem en compte els requisits tècnics, com la composició, il·luminació, i d’altres com la vinculació entre la fotografia i l’estiu i l’espontaneïtat.

El Corte Inglés patrocina el concurs

En aquesta setena edició, El Corte Inglés patrocina el concurs de fotos #EstiuSabadell. Un membre d’El Corte Inglés formarà part del jurat i l’entrega del premi, una càmera GoPro Hero 8, que entreguem com a cortesia del patrocinador, serà al centre comercial de l’avinguda de Francesc Macià la segona quinzena de setembre.

Jurat

El jurat està format per l’equip de fotografia de iSabadell, un membre de la principal entitat fotogràfica de la ciutat, el Càmera Club Sabadell i un membre d’El Corte Inglés. El director de iSabadell coordinarà el jurat, amb veu però sense vot.

Selecció i publicació

iSabadell podrà publicar les fotos enviades, o una selecció, tant al portal web com a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i Flickr. Enviar fotos amb l’etiqueta #EstiuSabadell implica acceptar les condicions i autoritzar iSabadell per a l’ús referit.

Foto portada: imatges guanyadores del concurs de fotos #EstiuSabadell l’any passat.