Foto portada: a l'esquerra, la foto guanyadora enviada per @dobon_1. A la dreta, la finalista, enviada per @prinom.

Segueix obert el quart concurs de fotos #EstiuSabadell

El restaurant La Piazza patrocina el concurs #EstiuSabadell
El restaurant La Piazza patrocina el concurs #EstiuSabadell

La comunitat de lectors de iSabadell ja ha començat a enviar les imatges més estiuenques per a la quarta edició del concurs de fotos #EstiuSabadell. Teniu temps fins el mateix dia 31 d’agost a les 23.59 hores. El guanyador tindrà un sopar per a dues persones al restaurant La Piazza, de la Via Massagué, que patrocina el concurs. A més, afegim un premi especial: una càmara esportiva.

Així, aquesta edició del concurs tindrà dos guanyadors. Per un costat, el premi especial, que rebrà una càmara esportiva submergible Vtin Eypro 1, entre les més destacades del seu segment. I el primer premi tindrà dret a un sopar per a dues persones al restaurant La Piazza, de la Via Massagué, que ha patrocinat la quarta edició del concurs. El sopar consistirà en dos menús amb beguda i postres, al migdia o la nit, però de dilluns a divendres.

En la primera quinzena de mes, han arribat un grapat d’imatges, tant a través de Twitter com d’Instagram, tot i que com és habitual la gran majoria arribaran a partir d’ara. Recordeu que les heu d’etiquetar amb #EstiuSabadell.

Atenció: la participació queda limitada a tres fotografies per perfil social a Instagram o Twitter. Si n’etiqueteu més, només tindrem en compte les tres primeres que va etiquetar a partir del 2 d’agost. Aquest aspecte és important, ja que si etiqueteu moltes fotos amb les paraules #EstiuSabadell no totes podran ser tingudes en compte.

Si no pots veure les fotos, pots fer-ho a Flickr: ‘4rt concurs de fotos #EstiuSabadell‘.

Podeu enviar moments especials o quotidians, a casa, a la piscina, la platja o el vostre racó favorit. Al costat d’un monument. Llegint. Rient. Ballant. Compartint estones amb els vostres familiars o practicant esport. Tots aquells moments, quotidians o irrepetibles, que us recordin que esteu a l’agost i que ens podeu fer arribar amb l’etiqueta #EstiuSabadell. Les imatges seran publicades al portal.

L’equip de fotografia de iSabadell escollirà la millor imatge a començaments del mes de setembre. A l’hora de valorar les imatges, tindrem en compte els requisits tècnics, com la composició, il·luminació, i d’altres com la vinculació entre la fotografia i l’estiu i l’espontaneïtat. El diari digital es reserva el dret de deixar el premi desert. La imatge guanyadora tindrà un sopar per a dues persones al restaurant La Piazza, de la Via Massagué, que patrocina el concurs.

Terminis de presentació

En aquesta quarta edició, ens podeu enviar les fotos fins el mateix 31 d’agost a les 23.59 hores. Durant la setmana següent farem públic el veredicte, el nom dels guanyadors. A més, el dia 1 de setembre posarem també en marxa la quarta edició del concurs de fotografies de la Festa Major #FMiSabadell.

iSabadell podrà publicar les fotos enviades, o una selecció, tant al portal web com a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i Flickr. L’enviament de fotos amb l’etiqueta #EstiuSabadell implica l’acceptació de les condicions i l’autorització a iSabadell per a l’ús referit.

Foto portada: fotos guanyadores de la tercera edició del concurs #EstiuSabadell. A l’esquerra, la foto guanyadora enviada per @dobon_1. A la dreta, la finalista, enviada per @prinom.