#EstiuSabadell

Últims dies per participar al concurs de fotos #EstiuSabadell

  • El termini per etiquetar o enviar fotos per correu acaba el proper diumenge 15 de setembre. 
  • La foto guanyadora s’endurà com a premi una càmara GoPro Hero 7, valorada en prop de 330 euros. 

Si us agrada la fotografia i voleu participar a la sisena edició del concurs de fotos #EstiuSabadell us heu d’afanyar. El termini per presentar originals acaba el proper diumenge 15 de setembre a la mitjanit. A partir d’aquest moment ja no es poden enviar més imatges. Serà llavors el torn del jurat. La millor foto tindrà com a premi una càmare GoPro Hero 7, cortesia de El Corte Inglés, que patrocina aquesta edició del concurs.

Només heu de pujar les vostres fotos a les xarxes socials, bàsicament Twitter i Instagram, però sempre amb l’etiqueta #EstiuSabadell. Si no sou de xarxes, i ho preferiu així, ens podeu enviar un màxim de tres imatges (no més) per correu electrònic a l’adreça promocions@isabadell.cat. Nosaltres farem el recull d’imatges, les seleccionarem, publicarem i valorarem. La millor imatge tindrà premi, i hi haurà un accèssit, que gaudirà del premi si el guanyador no respon les comunicacions de iSabadell un cop contactem amb ell.

Una selecció de les imatges que rebem seran publicades a iSabadell, a la nostra pàgina de Facebook, on com sabeu tenim més de 18.000 seguidors, al perfil de Twitter, amb més de 11.000 seguidors, a Instagram, i en un àlbum de Flickr. És aquest (podeu veure les fotos clicant sobre les fletxes a esquerra i dreta).

6è concurs #EstiuSabadell

Podeu enviar moments especials o quotidians, a casa, a la piscina, la platja o el vostre racó favorit. Al costat d’un monument. Llegint. Rient. Ballant. Una tarda de tempesta. Un dia de tranquil·litat. Esport. Natura. Muntanya. Per què no gastronomia o estones al voltant d’una taula? Tots aquells moments, quotidians o irrepetibles, que us recordin que esteu a l’estiu. Podeu enviar imatges tant en color com en blanc i negre, originals o retocades, selfies o no.

Atenció: important!

Com sempre, la participació queda limitada a tres fotografies per perfil social a Instagram o Twitter. Si n’etiqueteu més, només tindrem en compte les tres primeres que va etiquetar a partir del 3 d’agost. És a dir, si etiqueteu totes les fotografies a Instagram amb #EstiuSabadell només valorarem les tres primeres. A l’hora de valorar les imatges, tindrem en compte els requisits tècnics, com la composició, il·luminació, i d’altres com la vinculació entre la fotografia i l’estiu i l’espontaneïtat.

El Corte Inglés patrocina el concurs

En aquesta sisena edició, El Corte Inglés patrocina el concurs de fotos #EstiuSabadell. Un membre d’El Corte Inglés formarà part del jurat i l’entrega del premi, una càmera GoPro Hero 7, que entreguem com a cortesia del patrocinador, serà al centre comercial de l’avinguda de Francesc Macià la segona quinzena de setembre.

Jurat

El jurat està format per l’equip de fotografia de iSabadell, un membre de la principal entitat fotogràfica de la ciutat, el Càmera Club Sabadell i un membre d’El Corte Inglés. El director de iSabadell coordinarà el jurat, amb veu però sense vot.

Selecció i publicació

iSabadell podrà publicar les fotos enviades, o una selecció, tant al portal web com a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i Flickr. L’enviament de fotos amb l’etiqueta #EstiuSabadell implica l’acceptació de les condicions i l’autorització a iSabadell per a l’ús referit.

Foto portada: enviada per Mónica Crusat via correu electrònic.