Foto portada: els Reis d'Orient, amb les claus de la ciutat. Autor: M.Tornel.

[Vota] Us ha agradat la Cavalcada de Reis?

La  Cavalcada de Reis 2019 ja és passat. Ara els Reis d’Orient han de fer la seva feina i omplir les llars sabadellenques de regals i, en alguns casos també, d’una mica de carbó. És el moment de fer una mica de balanç de la cavalcada que ha tret al carrer 83.000 persones, segons la Policia Municipal. El seguici estava format per més de 500 persones d’una trentena llarga d’entitats.

Aquest 2019 ha significat la culminació del nou model de Cavalcada impulsat per l’actual govern municipal des de l’any 2017. Com valoreu la cavalcada d’aquest any, que renovava les carrosses reials i ha donat més pes a l’acte d’entrega de les les claus de la ciutat? Creieu que ha estat millor que altres anys o que, pel contrari, ha anat a menys? No heu trobat gaires diferències i per tant la valoreu igual?
Podeu votar a l’enquesta que encapçala la informació. Si voleu repassar la crònica de la Cavalcada ho podeu fer aquí: ‘[Galeria de fotos] La nit més màgica de l’any‘. I totes les notícies sobre l’esdeveniment, a l’etiqueta ‘Cavalcada‘.

Foto portada: els Reis d’Orient, amb les claus de la ciutat. Autor: M.Tornel.