Foto portada: els arlequinats celebrant un dels gols. Autor: CE Sabadell / cedida.

El Sabadell B goleja al Terrassa (3-0)

El derbi vallesà a la Tercera Divisió s’ha saldat aquest diumenge amb una clara victòria del Sabadell B davant el Terrassa Olímpica 2010. Els arlequinats han marcat les diferències en un gran inici de la segona part.

El partit s’ha disputat al Pepín Valls de Castellar, en la cinquena jornada de Tercera Divisió. El filial de José Solivelles ha dominat el partit, i ja a l’inici del partit ha obert el marcador, tot i que el gol s’ha anul·lat per fora de joc. Durant la primera mitja part el marcador no s’ha mogut.

Però en un gran inici de la segona meitat el Sabadell B ha marcat les diferències. Primer Sandro i només quatre minuts més tard Ferreira han posat el 2 a 0 al marcador. En els darrers minuts del partit, el màxim golejador del filial arlequinat, Manel, ha ampliat distàncies amb el 3 a 0 definitiu.

“Especial il·lusió”

“Mai abans el filial del Sabadell havia vençut al primer equip del Terrassa”, ha destacat Solivelles en roda de premsa. També ha reconegut que li feia “especial il·lusió” guanyar el Terrassa. Ara el filial arlequinat es situa a la part mitja de la taula, amb dues victòries, un empat i dues derrotes.

CE Sabadell B: Sergio, Parera, Guillem, Estellés, Pol, Josep Díez (Diego Garzón, 64′), Max (Borreda, 67′), Ferreira, Manel, Sandro (Ñito, 83′), Cesc
Terrassa Olímpica 2010: Barragán, Jou (Güell, 62′), Javi González, Eric, Boniquet, Adri, Chele, Oscar, Marc Vilajosana, Angel de la Torre, Aaron Bueno (Josep, 78′)
Gols: Sandro (1-0, 48′), Ferreira (2-0, 52′), Manel (3-0, 87′)
Incidències: Municipal Pepín  Valls amb uns 1000 espectadores dels quals, 50 del Terrassa Olímpica.