Foto portada: ocasió de l'Albacete. Autor: Nano Luján /aupaalba.es (cedides)

El Sabadell surt viu d’Albacete i suma un punt (0-0)

El Sabadell empata al camp de l’Albacete en un partit on els manxecs han merescut més. Els arlequinats han gaudit d’una clara ocasió per endur-se els tres punts.

S’ha sumat fora de casa, però sense millorar la imatge que acostumen a mostrar en els desplaçaments, ja que en els primers minuts de partit l’Albacete ja ha deixat clar que no podien deixar escapar del seu fortí cap punt. Rubén Cruz ha estat l’home més actiu en atac de l’Albacete amb forces ocasions que han fet treballar a Nauzet i posar el cor a mil al centenar de seguidors arlequinats que s’han desplaçat fins el Carlos Belmonte.

El Sabadell també ho ha provat després de les arribades dels locals. Ho ha fet mitjançant Sotan, que des del punt de penal amb un xut fluix ha perdonat. La primera ocasió clara de l’Albacete ha sortit de Cruz fent lluir ‘Nau’. Un partit d’anada i tornada on el Sabadell ha trepitjat camp contrari sortint a la contra trobant a Collantes i Aníbal que amb una ocasió cadascú no han pogut tampoc encetar un marcador que no s’ha mogut, deixant la primera part amb el 0 a 0 tot i un travesser en els minuts finals per part dels de Luis César.

La segona meitat ha començat amb el Sabadell tancat, per evitar uns últims 45 minuts d’atac total del Albacete com en la primera part. Sense perill a cap de les dues portes, el Sabadell ha gaudit de la seva millor ocasió mitjançant Collantes, que no ha aprofitat del tot una centrada de Carlos Clerc fent dubtar la defensa. La reacció ha estat tímida per part de l’Albacete amb una rematada que ha sortit fora a l’equador del segon temps.

Sense gran cosa més a dir han arribat els tres minuts d’afegit on el Sabadell ha pogut perdre en una jugada on mig estadi ha cantat gol producte de l’efecte òptic.

A pensar en el Llagostera

Salvant un punt el Sabadell torna de terres manxegues per preparar el partit, també decisiu davant el Llagostera. Ho era el d’avui. El Sabadell ha rascat un punt, i suma quatre dels darrers sis punts possibles. Una victòria contra el Llagostera insuflaria bons ànims per la recta final de la Lliga.

Albacete: Dorronsoro; Núñez; Pulido; Paredes, Antoñito; Benito; Portu; Edu Ramos (Chumbi, 77′), Moutinho (César Díaz, 63′), Cruz y Keko (Cidoncha, 82′).
C.E.Sabadell: Nauzet, Cristian, K.Olivas, Carlos Hernández, Clerc (Riau, 74′), Yeray, Javi Hervás (Ciércoles, 57′), A.Hidalgo, Sotan (Marcos, 70′), Collantes y Anibal.
Árbitre: Arias López, comitè càntabre. Grogues a Edu Ramos, Antoñito; Carlos Hernández, Kiko Olivas, Yeray .
Camp: Carlos Belmonte. 7.450 espectadors.

Foto portada: Clerc, en una jugada aquest dissabte. Autor: C.E.Sabadell / cedida.