Derrota intrascendent del Sabadell davant el Cornellà

El Sabadell ha perdut 1-0 davant un Cornellà que es jugava més amb el típic gol d’un exarlequinat. En aquest cas, Alfred Planas, que no en va fer cap amb els arlequinats la passada campanya però avui ha marcat el gol clau al minut 34 de la primera part. L’equip de Miki Lladó ha gaudit de bones oportunitats de Cristian Herrera i Pau Víctor per sumar algun punt, però avui no han tingut el dia en atac.

Uns 600 aficionats del Sabadell han estat al RCDE Stadium de l’Espanyol per veure un partit on el Cornellà es jugava la permanència i el Sabadell forçar les opcions de jugar la Copa del Rei. Opcions que segueixen existint malgrat la derrota a causa de la derrota de la SD Logronés. Miki Lladó ha introduït a Sergi Puig sota pals després de 17 partits com a suplent d’Ortolà. Sergi Garcia, Adan Gurdiel i Álex Gualda han estat les altres novetats.

Uns 600 arlequinats han estat al camp de l’Espanyol. Autora: Sendy Dihor

El Sabadell ha jugat amb tranquil·litat buscant la velocitat de Pau Víctor i Cristian Herrera amb Sergi Garcia molt actiu en substitució d’Alberto Fernández, l’habitual del trident. Els arlequinats han gaudit de tres oportunitats -totes tres en les botes de Cristian Herrera amb dos xuts massa alt, un altre llunyà que ha aturat Anacker-. El Cornellà ha despertat a la mitja hora en un primer xut d’Alfred Planas i al minut 34, l’exarlequinat ha marcat a porta buida després d’una assistència de cap de Rubén Enri. Amb 1-0 s’ha arribat al descans.

Triple canvi al descans

Al descans, Lladó ha fet un triple canvi amb l’entrada de David Astals, Sergi Altimira i Marc Vargas per Pau Resta, Cristian Herrera i Adan Gurdiel. Després ha estat Alberto Fernández qui ha substituït a Raúl Baena. Sergi Puig ha evitat el 2-0 en un xut de Nahuel, però encara més clara han estat dues oportunitats de Pau Víctor que han marxat fora.

Pau Víctor i Cristian Herrera, els golejadors del Sabadell no han encertat avui. Autora: Sendy Dihor

El Cornellà s’ha tirat enrere i ha patit de valent en els últims minuts. El seu porter Lucas Anacker ha evitat l’empat al minut 88 en un gran xut de Pau Víctor. Fins a tot a la prolongació, el porter Sergi Puig ha pujat a rematar un córner i ha rematat fora. També Vladys ha tingut la seva després d’una gran jugada de Carrión. A la contra, el Cornellà ha gaudit de la seva oportunitat en un xut de Gil Muntadas que ha anat fora.

Dissabte 27, el Sabadell tancarà la lliga a casa davant l’Osasuna B (19:30 hores).

1-UE Cornellà: Lucas Anacker; Kike López (Ramón Folch, m.81), Gerard, Eliseo, Andreu Hernández, Redru, Tavares (Pere Martínez, m.89), Isaac Nana, Alfred Planas (Moha Traore, m.89), Nahuel (Gil Muntadas,m.70),Rubén Enri (Mamor, m.70)
0-CE Sabadell: Sergi Puig; Adan Gurdiel (Vargas, m.46), Pau Resta (Astals, m.46), Molina, Morgado, Carrión; Raúl Baena (Alberto Fernández, m.63), Alex Gualda, Sergi García (Vladys, m.77), Cristian Herrera (Altimira, m.46), Pau Víctor
Arbitre: Pastoriza Iglesias. TG: Lucas Anacker, Kike López, Gil Muntadas/ Baena, Carrión, Altimira.
Gol: 1-0, m.34: Alfred Planas

Foto portada: Pau Víctor amb un defensa del Cornellà fent de les seves. Autora: Sendy Dihor