Vladys

Festival del Sabadell amb la tercera victòria seguida

Festival. El Sabadell ha guanyat per 3-1 l’Atlético Baleares en una matinal de futbol i gols. Pau Víctor, Cristian Herrera i Vladys Kopotun han marcat i l’equip ja suma 45 punts i la permanència cada cop és més a prop. A més del 3-1 final, l’equip del tàndem Miki Lladó-Gerard Bofill ha jugat un futbol de gran nivell i el públic ho ha agrait. Els tècnics han trobat un onze ideal que han repetit i tot apunta que tindrà continuïtat.

Hi ha hagut partits aquesta temporada en que no ha passat tot el que s’ha vist avui en el primer quart d’hora. Dos córners seguits dels visitants han tingut rèplica contundent d’un Sabadell que ha avisat amb un gran xut de Sergi Altimira que ha marxat alt per poc. Alberto Fernández ha disposat d’una falta a la frontal. Aquest cop la barrera ha refusat i també el xut del capità Guillem Molina.

Dos gols en dos minuts

Al minut 12 ha arribat l’1 a 0. Maradoniana jugada personal de Cristian Herrera amb un primer xut que s’ha estavellat al pal i una assistència d’amic que ha enviat a la xarxa Pau Victor, en possible fora de joc (tot s’ha de dir). L’alegria ha durat dos minuts. Pèrdua de pilota d’Altimira i contra fulminant balear que ha convertit Xisco en l’1 a 1 al minut 14.

El ritme frenètic ha decaigut en quant a ocasions però no en intensitat. Alberto Fernández no ha estat encertat en la passada final en dues contres perilloses. Tampoc ha xutat bé, Pau Victor després d’una gran assistència de David Astals. L’estratègia també ha estat protagonista en un córner que ha rematat alt Altimira. Continua sense estrenar-se el 6 arlequinat.

Juanmi Carrión ha creat molt perill per la banda esquerra . Autora: Sendy Dihor.

El Baleares ha creat perill només en un córner amb un parell de rebots sense conseqüències. Una gran primera part però sense el premi del dia del Castelló.

L’equip de Miki Lladó ha començat igual la segona part. Primer amb una nova rematada alta d’Altimira i especialment en una bona centrada de Carrión amb xut final obligat de Pau Víctor i un cop de cap de Carrión que ha refusat el porter Lucas. Tots dos equips han fet canvis i en el Sabadell l’entrada d’Alex Gualda -espectacular- i Raúl Baena –necessari- han donat un plus en un equip que notava com el Balears creava perill a pilota aturada.

Festival final

Si el primer quart d’hora ha estat espectacular, l’últim tram del partit ha estat un festival. Al minut 72, Cristian Herrera ha fet un dels gols de la temporada amb una gran acció amb potent xut final després d’una bona acció d’Alberto. Era el 2-1 i feia justícia al que s’estava veient.

La celebració del golàs de Cristian Herrera pel 2-1. Autora: Sendy Dihor

El tàndem Miki Lladó-Gerard Bofill ha esgotat els canvis amb l’entrada de Vladys Kopotun, Moha Keita i César Morgado. Keita ha estat a un pas de fer el tercer en una gran combinació amb Alex Gualda. La rúbrica ha arribat al minut 90. Vladys Kopotun ha fet el 3-1 en un impressionant xut que ha mostrat que el seu ofici, més enllà de l’ocasional com a repartidor de pizzes, és el de golejador. Una gardela, la segona de la temporada que ha fet esclatar d’alegria els 3.600 espectadors que han gaudit de valent a l’estadi.

El Baleares és l’unic equip a qui el Sabadell ha guanyat el dos partits aquesta temporada. L’equip tanca el mes d’abril amb triple triomf i ara toca la recta final al maig amb quatre partits. El primer diumenge que ve a les 12 al camp de l’Intercity.

CE Sabadell: Ortolà; David Astals, Guillem Molina, Pau Resta, Pujol, Carrión (Morgado, m.79); Altimira (Alex Gualda, m.59), Corbalán (Baena, m.59), Alberto Fernández (Vladys,m.73), Cristian Herrera (Moha Keita, m.79), Pau Víctor.
At.Baleares: Lucas Laure, David Navarro, Iñaki, Marc Baró; Petcoff, Toni Ramón (Carlos Julio,m.58), Victor, Nieto (Cordero, m.58); Dioni, Xisco (Lucas de Vega, m.69).
Àrbitre: Sánchez Villalobos. TG: Carrión
Gols: 1-0, m.12: Pau Víctor; 1-1, m.14: Xisco; 2-1, m.73: Cristian Herrera; 3-0, m.90: Vladys

Foto portada: Cristian Herrera ha fabricat l’1 a 0 en aquesta jugada. Autora: Sendy Dihor