L’Escola Pia apunta a ‘playoff’; el Club Natació a un punt de la salvació

• Victòria treballada de l’Escola Pia a casa (3-2).

• Derrota contundent del Club Natació a Esparreguera (10-5).

L’Escola Pia guanya amb dificultats a casa al Sala 5 Martorell (3-2), s’assegura la presència a la Copa del Rei de l’any que ve i segueix lluitant pel playoff. El Natació Sabadell tot i perdre clarament a Esparreguera (10-5) segueix a un punt de la permanència.

Partit complicat a la ‘Bombonera’. Victòria treballada que serveix als de Donoso per reafirmar-se encara més a la part alta de la taula. El partit ha començat molt bé pels de Sabadell, una jugada de Jordi Torras ha acabat amb penal al primer minut. Pepe Font no ha fallat i l’Escola Pia ja guanyava al minut 1. Tot i no tenir el domini que ens té acostumats el conjunt de Can Colapi, la intensitat i la pressió a camp contrari han donat la clau per sumar els tres punts. I és que un contraatac conduït per Sergi al minut 3 ha acabat amb el 2 a 0, obra de Jordi Torras. Només 3 minuts més tard, al 6, en una recuperació Jordi Sardà ha combinat amb Pepe Font i el petit dels Sardà ha fet el tercer per l’Escola Pia. 3 a 0, i tot i no dominar en excés, el marcador era clar. Tot i així els sabadellencs no han pogut matar el partit amb un jugador més per l’expulsió d’Álex al minut 10.  Han tancat al Sala 5 al seu camp però no han estat encertats de cara a porteria. Sí que ho han estat els visitants, que mitjançant Cristian han retallat distàncies quan encara estaven amb inferioritat numèrica. Un 3 a 1 al descans que ha donat vida al Martorell.

A la segona, els visitants han sortit a treure alguna cosa positiva de Sabadell però s’han trobat amb un excel·lent treball defensiu dels de Donoso i un Jordi Font molt segur sota pals. Els locals, de nou, negats de cara porteria no han pogut sentenciar i a falta de 7 minuts Fouad ha fet el 3-2. El Martorell ha tret el porter-jugador amb 3 minuts per acabar, però novament, la defensa col·legiada ha estat excel·lent. Ha tocat patir fins al final, l’Escola Pia ha tingut oportunitats al contraatac però la pilota no ha volgut entrar. 3-2, novena victòria consecutiva a casa que permet seguir lluitant per tot. Els col·legiats, amb 56 punts, s’han assegurat matemàticament la presència a la Copa del Rei de l’any que ve i segueixen a la caça del líder, la Unión Santa Coloma. Dimarts, compromís de Copa Catalunya pels de Donoso. A Cornellà, Riera Cornellà-Escola Pia vuitens de final de la Copa Catalunya.

Dura derrota del Club Natació a Esparreguera (10-6)

Partit complicat a Esparreguera pel Club Natació. L’enfrontament ha començat molt anivellat, sense un dominador clar. Tot i així, l’Esparreguera ha trobat el premi a la primera ocasió que ha tingut: gol en pròpia porteria d’Arnau i 1 a 0 al marcador. Els de Nobau han plantat cara però en un corner, els locals han fet el segon. Un dos a zero que ha provocat una reacció dels sabadellencs que, malgrat tot, no han pogut materialitzar de cara a porteria, i en un contraatac, gerro d’aigua freda: el 3 a 0 dels esparreguerins. Amb un clar 3 a 0 però, els nedadors no li han perdut al cara al partit i han tret la millor versió. Un xut de Carlos al minut 15 i Jaume, un minut més tard, en una gran jugada col·lectiva han situat el 3 a 2. Gran reacció dels de Sabadell a la primera part que els ha mantingut dins el partit.

Al segon període però, dos errors defensius han castigat als sabadellencs amb un dur 5 a 2. De nou, el Natació Sabadell ha reaccionat mitjançant Rubén Collado, però a la següent jugada un rebot ha suposat el 6 a 3 pels locals. Pocs minuts més tard ha arribat el setè que ha deixat el partit sentenciat. Un intercanvi de cops als últims minuts del partit s’ha convertit en un festival de gols que ha acabat amb el definitiu 10 a 6. Els visitants ho han intentat amb el porter-jugador però no ha sortit bé i la diferència era ja excessiva.

Tot i no sumar cap punt a Esparreguera, els nedadors segueixen tenint a tocar la permanència. La derrota de l’Olimpyc la Floresta manté als de Nobau a un punt del conjunt de la Floresta, que marca la salvació. Dissabte que ve a casa, a sumar per la permanència davant el Montcada.

Club Esportiu Escola Pia 3 – 2 Sala 5 Martorell

CE Escola Pia: Jordi Font, Pol Viada, Santi Sardà, Jordi Sardà, Oriol Comadran, Carles Comadran, Jordi Torras, Sergi, Àlex Germán, Héctor Xarau, Pepe Font.
Sala 5 Martorell: Pol, Malik, Huse, Suzuki, Cristian, Pau Albacete, Marc, Fouad, Álex, Sergio.
Gols: Pepe Font (1-0 min. 1), Jordi Torras (2-0 min. 3), Jordi Sardà (3-0 min. 6), Cristian (3-1 min. 12), Fouad (3-2 min. 32).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Santi Sarda i Pepe Font de l’Escola Pia i a Huse del Martorell. A més ha expulsat amb vermella directa a Álex i amb doble targeta groga a Sergio, tots dos del Sala 5 Martorell.

Club Futbol Sala Esparreguera 10 – 6 Club Natació Sabadell

CFS Esparreguera: Carlos, Cantón, Jordi, Vallés, Manel, Artur, Edu, Regis, Xavi, Joanet, Pepi, Kevin.
CN Sabadell: Isaac, Arnau Casabon, Carlos, Jaume Figueras, Rubén Collado, Marc García, Pau Puigdomènech, Aitor, Jordi Lozano, Arnau Huguet.
Gols: Jordi (2), Joanes (2), Vallés, Manel, Edu, Xavi, Kevin, Arnau Casabon (p.p.), Ruben Collado (2), Jaume Figueras, Pau Puigdomènech, Jordi Lozano.
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Vallés, Edu i Kevin de l’Esparreguera i a Jaume Figueras, Rubén Collado, Aitor i Arnau Huguet del Club Natació.

Foto portada: un moment de l’Escola Pia- Sala Martorell. Autor: C.D.