Foto portada: Escola Pia - Esparreguera, de la temporada passada. Autor: C.D.

L’Escola Pia goleja l’Esparreguera i ja espera al Catgas Santa Coloma

• Els de Pedro Donoso golegen a domicili a l’Esparreguera (1-7).

• El Club Natació co-líder amb sis punts de sis possibles.

L’Escola Pia escala fins a la quarta posició amb els tres punts d’Esparreguera i ja espera la gran cita d’aquest vespre davant el Catgas Energia Santa Coloma. El Club Natació debuta a casa amb golejada davant el Molins de Rei i se situa co-líder

Després de la gran classificació pels setzens de final davant el Pinseque a casa, l’Escola Pia tenia encara una última prova, aquest cop de lliga, abans del gran partit de la temporada. Havent guanyat l’últim partit de lliga a casa davant l’Olímpyc la Floresta, el conjunt de Can Colapi ha encetat la casella de victòries lluny del carrer Garcilaso amb una gran golejada a Esparreguera.

Plens de moral, però amb la baixa de Pepe Font, que malgrat anar convocat no ha jugat cap minut per precaució, els jugadors de l’Escola Pia han sortit a la pista del CFS Esparreguera a pels tres punts. Tot i que tots dos conjunts s’han mostrat molt intensos, els visitants han aconseguit imposar el domini i en pocs minuts ha arribat el primer gol dels sabadellencs. Una bona combinació al contraatac entre Santi Sardà i Carles Comadran, l’ha culminat aquest últim en el 0 a 1 al minut 4. Amb el marcador en contra els locals han reaccionat i han pogut disposar d’ocasions gràcies a la pressió a camp contrari que ha incomodat la sortida de pilota visitant. Tot i així, un gran Santi Bertolín ha evitat qualsevol ensurt. A destacar sobretot una espectacular aturada al segon pal del porter col·legial. Malgrat tot, a falta d’encara 9 minuts, els de Pedro Donoso han acumulat 5 faltes i no han pogut evitar fer la sisena a 2 minuts pel descans. Així doncs, el conjunt d’Esparreguera ha aconseguit l’empat des del punt de doble-penal i tots dos equips han marxat al vestuari amb l’1 a 1 al marcador.

La segona meitat ha estat una altra història. Els de Sabadell han sortit molt més intensos i als pocs minuts de la represa Jordi Sardà ha aprofitat una assistència del seu germà Santi per tornar a avançar els de Can Colapi. Amb l’1 a 2, l’Escola Pia ha seguit insistint i al minut 27 Dani Castro, que tornava d’una lesió, ha anotat l’1 a 3. Amb aquest marcador, el conjunt local ha fet un pas endavant per tal de reaccionar. Tot i així, els de Donoso han aprofitat els forats en defensa i al contraatac Jordi Torras ha situat l’1 a 4, de nou en una combinació amb Santi Sardà, el gran assistent de la tarda. Amb aquesta situació, els locals s’han vist obligats a apostar pel porter-jugador. La gran defensa del conjunt de Can Colapi però, els ha permès sentenciar en una pèrdua del joc de 5 visitant. Oriol Comadran ha transformat de camp a camp un contundent 1 a 5. Finalment, a pocs minuts pel final Àlex Germán amb una gran vaselina i novament Jordi Torras al segon pal han signat la golejada amb l’1 a 6 i l’1 a 7 definitiu.

Amb aquesta victòria els sabadellencs se situen quarts a la classificació i com a màxims golejadors de la competició. Ara només falta esperar el gran partit. Aquest vespre al pavelló del carrer Garcilaso, ple a vessar de ben segur, l’Escola Pia disputarà per segon any consecutiu una eliminatòria de Copa del Rei contra un equip de la Lliga Nacional de Futbol Sala. Aquest cop, el Catgas Energia Santa Coloma, antic Marfil. Partit d’extrema dificultat pels de Pedro Donoso però de gran il·lusió. Així doncs, avui a dos quarts de nou del vespre a la ‘Bombonera’ de l’Escola Pia, a gaudir de futbol sala d’elit. Enhorabona i sort!

El Club Natació suma de tres en tres a Tercera

Després de debutar amb victòria a la Tercera Divisó, el Club Natació ha confirmat la seva voluntat d’ascens amb una golejada a casa. En el primer partit de la temporada a Cal Balsach, els de Diego Blanco han començat amb molta força i de seguida han anotat l’1 a 0 mitjançant Álex Borrego. Amb el domini repartit per tots dos equips, han sigut els locals els que han disposat de més ocasions. Després de fallar en nombroses oportunitats de cara a porteria, els nedadors han augmentat l’avantatja ben entrada la primera meitat amb el 2 a 0, obra també de Borrego. Tot i que els de Molins de Rei han gaudit d’alguna oportunitat, els locals molt ben organitzats a darrere han seguit mantenint el domini però fallant en la definició.

EL CN Sabadell ha començat fort. Autor: C.D.

A la segona part, el Club Natació Sabadell ha aprofitat el contraatac i en afinar la punteria els gols han començat a caure. Primer el capità Jordi Lozano, més tard Pep Girvent, i a pocs minuts pel final han tancat la golejada Jaume Figueras i Cintu. Amb aquesta victòria, el Natació Sabadell se situa segon en la classificació del grup 2 de Tercera Divisió empatat a punts amb el líder, el Lleida. Tots dos amb 6 punts dels 6 disputats. El cap de setmana vinent a la pista del Rubí, a seguir sumant de 3 en 3 amb el clar objectiu de l’ascens.

Club Futbol Sala Esparreguera 1 – 7 Club Esportiu Escola Pia

CE Escola Pia: Santi Bertolín, Santi Sardà, Carles Comadran (1), Jordi Sardà (1), Jordi Torras (1), Sergi Ruiz, Oriol Comadran (1), Jordi Torras (2), Carlos Povedano, Àlex Germán (1), Pepe Font, Jordi Font.

Club Natació Sabadell 6 – 0 Molins 99 Club Futbol Sala

CN Sabadell: Salva, Pau Puigdomènech, Adri, Cintu (1), Marc García, Pep Girvent (1), Jordi Lozano (1), Arnau Huguet, Álex Borrego (2), Jaume Figueras (1), Marc Torras.