Així va ser celebrar l'OAR Gràcia la classificació per la fase d'ascens. Autor: Eric Altimis

L’OAR Gràcia es jugarà l’ascens a Eibar

L’equip d’handbol masculí de l’OAR Gràcia Sabadell jugarà la fase d’ascens a Eibar entre els dies 27 i 29 de maig després de ser el segon classificat del grup D de Primera Nacional. Els rivals són de gran nivell començant per l’històric Arrate Eibar, un dels grans favorits. Balonmano Ikasa de Boadilla del Monte (Madrid) i Balonmano Santonya de Cantabria completen el grup basc. Només el primer classificat pujarà a la Divisió de Plata.

L’equip de Cesc Borrell va assolir la classificació a la penúltima jornada de la fase regular guanyant per 24-26 a l’Handbol Sant Cugat completant 10 jornades sense perdre. Acabant la competició amb 47 punts després de l’intranscendent última jornada d’aquest cap de setmana amb derrota davant el Sant Esteve (38-43)

Cadascun dels tres grups està format per dos equips primers classificats i dos segons classificats en les respectives lligues de la primera fase, no podent coincidir ara dos equips que ja s’han enfrontat en la competició anterior. Així, per exemple, La Roca i OAR Gràcia havien d’estar en grups diferents.

A Ipurua davant l’Eibar

L’equip de Cesc Borrell jugarà el primer partit – divendres 27 – davant l’amfitrió Arrate Eibar Eskubaiola (líder del grup C amb 56 punts). Dissabte 28 els verdiblancs jugaran contra el CB Santonya (2n del grup B, 52 punts) i finalment diumenge 29 de maig es veuran les cares contra l’Ikasa madrileny (líder del grup F amb 52 punts.

Així han quedat els tres grups de la fase d’ascens. Autor RFEBM.com

El nivell dels participants és molt alt. D’entrada l’Arrate Eibar és un históric de la Lliga ASOBAL com és també el Poliesportiu Ipurua – al costat del camp de futbol on en les mateixes dates el Sabadell va assolir l’ascens fa 11 anys. Al grup B hi és l’Anaitasuna navarrès, un altre equip amb molta història. I al grup A hi trobem el Caserio Ciudad Real, l’hereu del campió d’Europa.

Foto portada: Així va ser celebrar l’OAR Gràcia la classificació per la fase d’ascens. Autor: Eric Altimis (OAR)