El triomf del Roquetas deixa l’OAR Gràcia amb la mel als llavis

L’OAR Gràcia Sabadell ha fet els deures aquest diumenge en una enorme victòria davant el Mislata per 16-27. Dues hores després el triomf de l’amfitrió Roquetas contra l’Ikasa ha donat l’ascens a aquests dos equips que jugaran a la segona categoria de l’handbol femení espanyol. El recital d’aquest diumenge davant el líder de la competició ha estat per guardar.

L’OAR necessitava vèncer de tres o més gols després de les dues derrotes i esperar una derrota del Roquetas contra l’Ikasa. La primera contra l’amfitrió Roquetas per 24-23 en un partit que es va escapar quan faltaven 10 segons, després d’anar guanyant de tres (19-22). En canvi, contra l’Ikasa Boadilla no va haver-hi opció a la segona part i van caure clarament per 18-26.

Les jugadores de Carol Carmona han sortit a per totes i els primers 10 minuts han marcat la línia del que s’havia de fer. Defensa asfixiant amb Merce Buxó sota pals, inexpugnable i definició en atac amb quatre gols – Mireia Pascual, Emma Serna i dos de Janna Sobrepera– per posar el 0-4. El Mislata ha hagut de demanar temps mort.

Les valencianes s’han estrenat al minut 10 (1-4) però la màquina verd-i-blanca ha continuat ferma en defensa i en atac amb nous gols de Sobrepera (2), Maria Monllor, Paula Pérez i Mireia Pascual per posar el 2-9 i obligar a un nou temps mort al minut 18.

La màxima renda ha arribat fins als vuit gols (3-11 i 4-12) amb el festival sota pals de Buxó i nous gols de Sobrepera i les germanes Maria i Fiona Monllor. Tímida reacció valenciana (6-12) i rèplica de Paola Marín pel 6-13 al descans.

Al descans, l’OAR ja guanyava de 7. Autor: Captura RFEBM

La segona part ha començat igual amb el 6-14 de Sobrepera i les rendes han anat in crescendo amb protagonisme global en atac (8-18) amb María Monllor, Claudia Marrugat, Paula Pérez, Paola Marin i cia golejant de valent. Daisy Leon ho aturava gairebé tot i la renda ha pujat fins als 15 gols (11-26). El relaxament final per gaudir del triomf per 11 (16-27).

Victòria estèril

Però la victòria ha estat estèril. i és que el Roquetas també ha fet els deures hi ha guanyat per 25-19 i ha celebrat l’ascens a casa.

Una llàstima.

16-Handbol Mislata: Sabina; Eva Maeso, Clara (3), Silvia, Patricia (3), Irene, Haizea (1), Eva Ramírez, Madeleine (1), Fátima (1), Paula (3), Suhana (1), Aitana (1), Sofía (2), Arancha, Gema
27-OAR Gràcia: Merce Buxó (Daisy León); Berta Prats (1), Irene Garcia, Ona Magrinyà (1), Paula Pérez (3), Paola Marín (3) Mireia Pascual (2), Claudia Marrugat (3), Fiona Monllor (2), Alba Martín, Maria Monllor (4), Cristina Soler, Emma Serna (1), Jana García, Janna Sobrepera (7)

Foto portada: foto de família de l’equip a la pista del Roquetas. Autor: OAR