Club Natació futbol sala

Últim partit de l’any: victòria del Club i comiat a la Pia

• En l’últim partit de l’any arriba, per fi, la victòria de nedadora.

• Victòria col·legial en l’últim partit de Carles Comadran a l’Escola Pia.

A l’últim partit de l’any, l’últim de la primera volta, ha arribat, finalment, la victòria del Club Natació. L’Escola Pia guanya a Martorell en l’últim partit de Carles Comadran amb la samarreta col·legial.

En el millor moment han arribat els tres punts pels d’Álvaro González. Primera victòria de la temporada en l’últim partit de la primer volta i de l’any i més, contra un dels rivals directes, l’Esparreguera. No hi ha millor bàlsam per acabar l’any i començar així la segona volta amb la moral carregada.

El partit ha començat a Cal Balsach amb el domini de la pilota per els locals. Tot i controlar la possessió, els d’Álvaro González no han aconseguit crear perill a la porteria visitant. Amb l’Esparreguera tancat a camp propi, l’única solució ha sigut provar el xut exterior, i així ha arribat el premi pels nedadors. Al minut 5, Pau Puigdomènech amb un potent xut llunyà ha obert la llauna situant l’1 a 0 al marcador. Amb el marcador desfavorable, els esparreguerins han fet un pas endavant per tenir més control de la pilota i han aprofitat una mala sortida del porter local per empatar el partit. Amb igualtat al marcador, el joc s’ha equiparat i cap dels dos equips ha aconseguit crear ocasions clares de perill. Tot i així, en una pèrdua de pilota d’Arnau Casabon, Gerard Aceña ha aconseguit l’1 a 2 pels visitants en un contraatac a falta de 3 minuts pel descans. Amb la victòria parcial dels d’Esparreguera s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, els nedadors, conscients de la seva vàlua no han tirat la tovallola i als quatre minuts ha arribat l’empat de la mà d’Aitor Rodríguez. Crescuts, els sabadellencs han anat a buscar el tercer, i centrats en atac, l’Esparreguera ha aprofitat els forats i en una contra ha capgirat el marcador. Tot i el cop, però, la reacció sabadellenca ha tardat ben poc. Tres minuts més tard, al 31, Pep Girvent ha transformat l’empat a 3. Finalment, a cinc minuts pel final del partit, en una gran jugada defensiva, Jaume Figueras ha recuperat la pilota i ha servit el gol a Arnau Casabon que ha situat així el 4 a 3. Amb els 3 punts a tocar, els d’Álvaro González no han permès als visitants crear perill amb el porter-jugador i el partit ha arribat al final. 4 a 3, victòria importantíssima, sobretot, per la moral de l’equip de cara a la segona volta. Després del gran partit, des d’iSabadell.cat hem volgut conèixer les sensacions de l’entrenador, Álvaro González i d’un dels integrants de la plantilla, Jaume Figueras.

Álvaro González: “la victòria és molt important per nosaltres i ens dóna oxigen. Ha estat important, també, per ser contra un rival directe, tot i que la nostra situació continua sent complicada. Tot i així, era important sortir de la dinàmica perdedora en la que es trobava immers l’equip. Ara tenim uns dies per desconnectar amb la família i després aprofitarem aquest ‘paron’ nadalenc per treballar dur i poder assumir la segona volta motivats al màxim deixant-nos tot el que tinguem a la pista. Passi el que passi a la segona volta som conscients de que tenim 15 finals on tenim l’honor de defensar un escut amb una important historia darrera i que, a més a més, representem una ciutat important. Per tant, no baixarem els braços fins que l’àrbitre xiuli el final de l’últim partit d’aquesta competició. L’objectiu que ens marquem aquesta segona volta es aconseguir ser un equip molt ben armat darrera, competitiu en cada defensa i que no doni una pilota per perduda. Per aconseguir arribar al final de temporada amb opcions, Cal Balsach haurà de ser un camp molt complicat pels rivals, penso que el nostre objectiu passa per fer-nos més forts a casa”.

Jaume Figueras: “ens ho mereixíem des de ja fa molt temps. Per diferents motius la victòria no havia arribat fins ara. Tot i així, la situació és la que és i hem de treballar per seguir sumant de 3 en 3″.

Carles Comadran s’acomiada de l’Escola Pia amb una victòria a Martorell

L’últim partit de la primera volta i l’últim partit de l’any. Però el partit no ha sigut especial per això. El partit ha sigut especial per un comiat. La d’un dels pilars d’aquest equip. L’últim partit de Carles Comadran amb la samarreta de l’Escola Pia. El jove jugador de 21 anys, ha recollit els fruits de la seves últimes grans temporades i ha aconseguit fer el salt al futbol sala professional. A partir d’ara, estarà a les ordres d’Andreu Plaza al Barça ‘B’, a la Segona Divisó A. Més enllà de la importància sentimental del partit, l’Escola Pia ha sortit a Martorell amb la clara intenció de tancar un any perfecte amb una victòria que els mantindria al capdavant de la classificació.

Carles Comadran deixa la Pia. Autor. C.Domènech.

Amb un Martorell ben ordenat a camp propi, molt defensiu i en busca d’algun contraatac, els de Pedro Donoso han sigut els clars dominadors de la primera meitat. Amb possessions llargues, els sabadellencs han tingut ocasions clares per obrir el marcador durant tota el primer període però no ha sigut fins al minut 16, que Sergi Ruiz ha aprofitat una assistència de Jordi Sardà per fer el 0 a 1. Ja amb el marcador favorable, els de Can Colapi han disposat d’alguna ocasió més per eixamplar la diferencia però no han concretat i s’ha arribat al descans.

La segona part, ha extremat el guió de la primera. Amb el conjunt de Pedro Donoso encara més dominador, al minut 24 ha arribat el segon. Després d’una llarga possessió, Jordi Torras amb un potent xut arribant des del darrere ha situat el 0 a 2. Amb aquest resultat, el futbol ha perdut protagonisme i el partit s’ha travat a base de faltes dures i joc brut, i fins i tot, alguna petita pica-baralla. El Martorell ha intentat rascar algun punt a les acaballes del partit, però s’ha trobat amb un molt bon treball defensiu col·legial i un Santi Bertolín molt segur sota pals. A falta d’un minut, l’àrbitre ha expulsat al local Álex Borrego, i l’Escola Pia ha aprofitat la superioritat numèrica sobre el parquet per matar el partit amb possessions llargues. Final del partit, 2 a 0, nova victòria i líders en solitari. Amb aquests 3 punts, l’Escola Pia tanca una primera volta d’escàndol amb 11 victòries, 2 empats i dues derrotes que els situa al capdavant de la classificació amb 35 punts. Ara, tocarà afrontar la segona volta amb una baixa molt sensible, la de Carles Comadran.

Club Natació Sabadell 4 – 3 Club Futbol Sala Esparreguera

CN Sabadell: Marc Torras, Jaume Figueras, Pep Girvent, Aitor Rodríguez, Jordi Lozano, Pau Puigdomènech, Wiki, Arnau Casabon, Marc Garcia, Carlitos, Álex Marcos.
CFS Esparreguera: Artur Reynes, Regis Ribalta, Óscar Vega, Miki Arias, Fran Carmona, Adrián Vega, Edu Allende, Kevin Herrero, Gerard Aceña, Jordi Dalmasas, Joan Roy, Carles Cantón, Óscar Campa, Xavier Gasulla, Jordi Bidegain.
Gols: Pau Puigdomènech (1-0, min. 5), Gerard Aceña (1-1, min. 7), Gerard Aceña (1-2, min. 17), Aitor Rodríguez (2-2, min. 24), Adrián Vega (2-3, min. 28), Pep Girvent (3-3, min. 31), Arnau Casabon (4-3, min. 35).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Aitor Rodríguez del Club Natació Sabadell i a Óscar Vega de l’Esparreguera.

Club Sala 5 Martorell 0 – 2 Club Esportiu Escola Pia

Sala 5 Martorell: Pol Gomar, Cristian, Álex Borrego, Fouad, Malik, Huse, Pau Albacete, Marc, Sergio.
CE Escola Pia: Santi Bertolín, Jordi Sardà, Carles Comadran, Jordi Torras, Oriol Comadran, Sergi Ruiz, Santi Sardà, Marc Pagès, Dani Castro, Alex Germán, Jordi Font.
Gols: Sergi Ruiz (0-1, min. 16), Jordi Torras (0-2, min. 24).
Incidències: l’àrbitre ha expulsat amb doble targeta groga a Álex Borrego del Sala 5 Martorell.