Un gol en temps afegit dóna la victòria al València B contra el CE Sabadell

Tot el 2015 s’ha passat sense guanyar el Sabadell pels camps d’arreu d’Espanya durant l’època de Segona A i pels de Catalunya aquesta temporada. Aquest diumenge l’últim partit de l’any era la oportunitat clau per trencar això que sembla ja un malefici. Una victòria arlequinada hagués estat molt ben rebuda pels resultats que s’han donat aquesta jornada, però no ha estat possible.

A l’Antonio Puchades de València s’han pogut veure dues parts ben diferents. En el primer temps ha estat el conjunt local que des del primer moment ha increpat i sobretot controlat al Sabadell, al que no li han estat capaços de crear gaire perill en els primers compassos de partit. La primera oportunitat valencianista ha estat per Iban que no ha fallat davant Craviotto. Per sort, el Sabadell ha reaccionat set minuts més tard mitjançant Marc Fernández que a la mitja hora de joc ha empatat el partit en una bona jugada individual que confirma el bon estat de forma de l’heroi d’Ipurua. Sense més al·licients ha acabat el primer temps amb un Sabadell que no ha patit ni ha fet patir.

Superioritat amb un home menys

El segon temps no podria començar pitjor pels interessos arlequinats quan només cinc minuts després del xiulet inicial de la segona part Alcañíz ha vist la seva segona targeta groga del partit i ha estat expulsat deixant a l’equip amb un home menys. Agus Medina ha entrat per tapar el forat en defensa. El lateral ha estat aplaudit pels centenars de seguidors valencianistes ja que en la seva etapa de formació va ser casa seva. L’expulsió s’ha fet notar, i el filial ho ha aprofitat increpant la porteria de Carlos Craviotto mitjançant Fran Villalba, un dels més destacats del conjunt ‘xe’, però només per uns minuts. Els de Miguel Álvarez han agafat posicions i han dominat gairebé mitja hora amb un home menys tenint al València tancat en el seu propi camp. Bruno Vinicius ha gaudit de dues grans ocasions per fer el gol que desencallava el marcador, com Marc Fernández.

Però en el temps afegit, el Valencia ha sorprès amb un xut d’Arango des de la frontal que ha deixat gelat a un Sabadell que veia com una jornada més fora de casa marxaria amb una derrota (2-1).

Valencia CF Mestalla: Àlex Sánchez, Akapo, Diallo, Ayala, Lato (Arango, 68′), Zahibo (Soler, 71′), Tropi, Fernando Cano (Fran Navarro, 80′), Fran Villalba, Nacho Gil i Ibán Salvador
CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Lucas Viale, Alcañiz, Valentín, Yeray, Adri Díaz (Batanero, 75′), Pol Roigé (Cesc Clotet, 84′), Pirulo (Agus Medina, 55′), Marc Fernández i Bruno
Gols: 1-0 Ibán Salvador (21′), 1-1 Marc Fernández (27′) i 2-1 Arango (90′).
Àrbitre: Óscar Herrero Arenas (aragonès). Grogues per Fernando Cano, Ibán Salvador, Ayala, Àlex Sánchez i Zahibo; i els arlequinats Pirulo i Agus Medina. Ha expulsat Alcañiz al 49′ i al temps afegit a Zahibo quan el jugador xe estava a la banqueta.
Incidències: Ciutat Esportiva Antonio Puchades (Paterna). El Sabadell ha jugat amb la tercera equipació, de camuflatge.

Foto portada: una imatge del partit. Autor: Lázaro de la Peña / Valencia CF