Champions: el CN Sabadell perd a Belgrad en una exhibició ofensiva balcànica

L’Astralpool CN Sabadell ha perdut per 16-11 a Sèrbia davant el Novi Beograd en el primer partit de la segona volta de la Champions League. Els de Quim Colet han aguantat fins a l’empat a 7 poc abans del descans, però en els dos últims quarts els serbis han fet una exhibició ofensiva amb un parcial de 9-4. La nota positiva pel Club ha estat el triomf del femení per 25-5 davant el Tenerife Echeyde als quarts de final de la Copa de la Reina.

Fa nou dies, el CN Sabadell va perdre per 6-8 en un gran partit en defensa davant el subcampió d’Europa i fins i tot van arribar guanyant al descans. Dels 14 gols totals en aquell matx als 27 que s’han vist a Belgrad aquest divendres.

El Club ha iniciat el partit amb un gol de Lluc Bertran, però ja al final del primer quart perdien per 4-2. Els serbis han ampliat la renda fins al 7-4 durant el segon quart, però tres gols seguits de Valera, Averka i el primer de Pep Bonet a Europa han empatat el partit a 7. Rasovic en l’última jugada del segon temps ha deixat el 8-7.

L’equip ha mantingut les seves opcions fins al 9-8 de l’inici del tercer quart. Des d’aquest moment, el subcampió d’Europa s’ha exhibit i ha marxat al marcador ja al final del període (13-9). La derrota s’ha consumat a l’últim quart fins al definitiu 16-11. El CN Sabadell continua amb 4 punts en la part baixa de la Champions League.

Victòria plàcida als quarts de la Copa de la Reina

L’equip femení del Club ha guanyat per 25-5 al Tenerife Echeyde als quarts de final de la Copa de la Reina que es juga a Terrassa. El 9-1 en els vuit minuts del primer quart han obert el triomf amb altres parcials de 6-1, 4-2 i 6-0. El Sabadell jugarà aquest dissabte (12.30 hores) la primera semifinal contra el Mediterrani. A les 14 hores, Terrassa-Mataró es la segona semifinal. Diumenge (14 hores), es juga la final.

16-Novi Beograd: Filipovic ; Strahinja Rasovic (3), Mandic (2), Granados (3), Vucinic (1), Pijetlovic (1), Drasovic (1), Cetkovic (1), Perkovic (-), Vlachopoulos (2), Skoumpakis (2) , Viktor Rasovic (-),  Coimbra
11-Astralpool CN Sabadell: Lorrio; Sanahuja (2), Gil (-), Marcel Teclas (1), Veich (-), Valera (2), Bertran (1), Cabanas (2), Averka (2), Banicevic (-), Bonet (1) , Bustos (-), Xavi Teclas.
Árbitres: Colombo (ITA) i Koryzna (POL). Eliminats: Drasovic (m.25)/Bonet (m.26) i Veich (m.31)
Parcials: 4-2, 4-5, 5-2, 3-2