Bernat Sanahuja en acció a Europa. Autor: David J.

Champions: el Sabadell guanya a Berlín i arriba com un tro a la final de Lliga

L’Astralpool CN Sabadell ha guanyat per 10-11 el Spandau 04 a Berlín a la penúltima jornada de la Champions en el primer triomf fora de Can Llong. Una victòria que suposa un plus de moral pensant en l’inici de la final del play-off que començarà la setmana que ve davant l’Atlètic Barceloneta. L’equip de Quim Colet ha realitzat una gran segona volta de la Champions amb 9 punts gràcies a tres triomfs i tres derrotes mentre que a la primera fase només va guanyar quatre punts.

Els alemanys han començat forts amb 2-0 però el Club va reaccionar amb un parcial de 0-4 amb dos gols de Fran Valera, Ramiro Veich i Lluc Bertran per situar el 2-4 contrarestat per dos nous gols germànics per al 4-4 del final del període.

El CNS ha pres la iniciativa al segon quart amb avantatges mínims (4-5, 5-6 i 6-7) gràcies als gols dels internacionals Sergi Cabanas, Bernat Sanahuja més el montenegrí Dusan Banicevic per arribar un a dalt al descans llarg. L’Spandau ha reaccionat al tercer quart i s’ha posat per davant (8-7 i 9-8) pero dos gols de Bonet i Sanahuja han posat el 9-9, el mateix resultat que al partit d’anada.

Emoció i victòria final

El Sabadell ha jugat els seus millors minuts en el moment més oportú i així els gols de Sanahuja de penal i Kostas Averka han donat avantatge de dos gols (9-11). La defensa amb Edu Lorrio al capdavant ha aturat l’atac alemany. Strelezkij li ha posat emoció, primer amb el 10-11 i al darrer segon amb un llançament que ha desviat Lorrio per aconseguir el triomf final. El Club puja a la cinquena plaça a una jornada pel final.

10-Spandau 04 Berlín: Baksa (Vernet); Gbadamassi (-), Prioteasa (-), Cuk (-), Bozic (-), Juengling (-), Strelezkij (3), Marziali (2), Chiru (-), Kholod (1), Restovic (2), Shepelev (2)
11-Astralpool CN Sabadell: Lorrio (Xavi Teclas); Sanahuja (3,2p), Gil (-), Marcel Teclas (-), Veich (1), Valera (2,1p), Bertran (1), Cabanas (1), Averka (1), Banicevic (1), Bonet (1), Bustos (-)
Àrbitres: Severo (ITA) i Achladiotis (GRE). Eliminat Veich (m.31)
Parcials: 4-4, 2-3, 3-2, 1-2.

Foto portada: Bernat Sanahuja ha estat el màxim golejador del partit amb 3 gols. Autor: David J.