Foto portada: un moment de la recent final de la Copa de la Reina. Autor: RFEN.

Dolça derrota del CN Sabadell a Roma: de nou a la Final Four de la Champions

L’Astralpool CN Sabadell jugarà una nova Final Four després d’eliminar el SIS Roma per un global de 25-23 als quarts de final. Les sabadellenques viatjaven a Roma amb cinc goles de marge després del 15-10 de l’anada. El partit de tornada han tingut el domini fins al final del tercer quart (8-9). En els últims minuts, un parcial de 5-1 han provocat la derrota – mal menor – per un 13-10. Derrota dolça.

CN Sabadell i CN Mataró es tornaran a veure les cares a una Final Four, igual que el 2017 a Kirishi (Russia). També hi serà el vuit vegades campió d’Europa, l’Orizzonte de Catania italià i el Dunaujvaros hongarés que ha eliminat al Mediterrani. Amb dos equips de la Lliga espanyola i sense cap equip de Grècia, organitzadora en l’última edició amb els dos títols d’Olympiacos, la Final Four es podria veure a Catalunya. Sona Sabadell de nou.

De la tranquil·litat al ‘patiment’

El SIS Roma ha començat el partit dominant (1-0 i 2-1) però ben aviat amb els gols de Maica Garcia, Bea Ortiz i Irene González s’ha posat per davant 2-3 al final del primer quart. L’avantatge ha anat in crescendo amb dos gols – 4-6 al segon quart – amb igualades a 6 i a 7 i de nou dos goles més (7-9). La italiana Sofia Giustini amb 6 gols – tres de penal- deixava el 8-9 a falta de vuit minuts.

Tot estava pràcticament decidit amb sis gols de marge en l’eliminatòria, però el Roma ha posat la por al cos amb tres gols seguits (11-9). Maggie Steffens amb l’únic gol ha posat tranquil·litat però dos gols més de les italianes han deixat una dolça derrota per 13-10.

FITXA TÈCNICA:

13-SIS Roma: Eichelberger, Misiti (-), Galardi (1), Carosi (-) Giustini (6,3p), Ranalli (1), Picozzi (2) Tabani (-), Nardini (-), Di Claudio (-), Cocchiere (3). Andrews (-), Galbani.
10-Astralpool CN Sabadell: Ester; Mati Ortiz (-), Leiton (-), Van der Sloot (-), Serrano (-), Steffens (1), Ruiz (1), García (1), Forca (2), Bea Ortiz (2), Pérez (1), González (2), Carrasco
Árbitres: Debreceni (HUN) i Markopoulou (GRE). Eliminades: Ranalli, Tabani/Steffens
Parcials: 2-3, 3-3, 3-3, 5-1