Foto portada: la waterpolista del CN Sabadell Mati Ortiz. Autor: cedida.

El CN Sabadell atropella el Sant Feliu als quarts de la Copa de la Reina (15-2)

El Club Natació Sabadell s’ha estrenat a la Copa de la Reina golejant el CN Sant Feliu. Les de David Palma avancen amb pas ferm i es veuren les cares aquest dissabte amb el CN Sant Andreu en les semifinals de la competició del KO, que es disputa a la piscina andreuenca.

Inici ràpid per a les apetències golejadores de l’Astralpool Sabadell, que en dos minuts i mig situava l’electrònic en 2-0 tots dos de Judit Forca un d’ells de penal. Però la clara superioritat vallesana davant el Sant Feliu, amplia aviat l’avantatge a 4-0 amb gols de Van der Sloot i la divina Maica Garcia. Les sabadellencs van afermar el seu avantatge per arribar a la fi de quart com absolutes dominadores. A falta d’un minut per tancar el quart Mireia Bargalló va marcar el primer gol de l’equip del Baix Llobregat, sense possibilitat de Laura Ester per evitar-ho.

Amb 6-1, en la primera primera mànega del partit i amb el potencial atacant que posseeix el Sabadell, la resposta de l’equip que dirigeix ​​Manolo Suárez no podia ser una altra que intentar una defensa numantina. La van assajar en el segon quart i els va sortir bé, només van encaixar un gol.

Però després del descans llarg la realitat es va imposar. I és que les vallesanes constitueixen una de les millors formacions del continent, malgrat que hagin estat apartades de la primera competició europea. Amb un ampli marge d’avantatge, es tractava de desgastar el menys possible a les jugadores, perquè demà davant el CN Sant Andreu necessitaran tota la seva força. L’últim quart de pur tràmit va acabar d’arrodonir la victòria per 15 gols a 2.

Astralpool Sabadell (15): Laura Ester, Mati Ortiz, Catharina Van Der Sloot (4) Ruth Ariño, Sílvia Morell, Nona Perez (1), Marina Cordobés (1) Maica García (1) Judith Forca (4) Maartje Keuning (1) Ekaterina TANKEEVA, Irene Gonzalez (3) i Paula Carilla.
CN Sant Feliu (2): Vanja Lazic, Lucía Hidalgo, Mireia Bargallo (1) Carla Abellán, Blanca Goset (1) Laura Roca, Raquel Maldonado, Paula Abellán, Uma de el Sol, Irene Cerrato, Paula Sanchez i. Andrea Lorca.
Parcials: 6-1, 1-0, 6-1. i 2-0
Àrbitre: Ana Belén Gonzalvo i Raúl Torres.