Fresc Festival: Shakespeare sonarà en català amb Jordi Boixaderas i Laura Conejero

Fresc Festival patrocina aquesta secció
Fresc Festival patrocina aquesta secció

El dimecres 27 de juny arriba al Fresc Festival una proposta basada en els sonets de William Shakespeare traduïts al català pel director del muntatge Viuràs el meu vers, Jordi Fité i interpretats per Laura Conejero i Jordi Boixaderas.

Il·lús Teatre portarà a l’escenari de l’amfiteatre de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 una nova selecció d’una trentena de sonets interpretats pels actors Laura Conejero i el sabadellenc Jordi Boixaderas. L’espectador podrà gaudir de reflexions sobre els temes que mouen l’esperit humà des de sempre: l’amor, el desamor, el pas del temps, la traïció, la mort…

Els poemes aniran acompanyats de temes musicals originals i d’arranjaments de diversos estils i èpoques a càrrec de la Il·lús Teatre Orchestra dirigida per Jan Fité i amb Bernat Bofarull (viola), Daniel Claret (cello), Carolina Bertomeu (cello), Mateu Peramiquel (piano) i Jan Fité (contrabaix).

El director de Viuràs el meu vers, Jordi Fité, explica que “aquest és el quart any que fem aquesta proposta que va néixer a l’any 2015. És una selecció d’uns quants sonets de Shakespeare, traduïts al català, amb temàtica de l’amor, el desamor, el pas del temps o la gelosia entre d’altres temes recurrents de l’autor”.

El primer dels muntatges d’Il·lús Teatre i UIU Promotors duts a terme per Fité i que inclouen un recull dels sonets de Shakespeare va ser Mentre el món respiri (2015), amb una trentena de sonets interpretats pels actors Aina Clotet i Bernat Quintana, i els músics Marta Valero, Miquel Tejada i Jan Fité. L’any 2016, amb Sílvia Bel, Carles Cano i Oriol Padrós, es va presentar l’espectacle Shakespeare’s sonnets, i l’any passat, es va estrenar el muntatge I love you so, amb els actors Laura Conejero i Jordi Boixaderas i els músics Marina Prades i Oriol Padrós.

FITXA TÈCNICA

Nom: Viuràs el meu vers.
Companyia: Il·lús Teatre.
Gènere: Música, teatre.
Data: 27 de juny del 2018.
Hora: 22 hores.
Lloc: Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.
Preu: 18 euros.
Venda d’entrades: Per internet a Codetickets o presencialment a la taquilla de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c/ d’en Font, 25, Sabadell).