Fusió de la música antiga i el jazz a l’Espai Cultura

Fresc Festival patrocina aquesta secció
Fresc Festival patrocina aquesta secció

El proper 2 de juliol Manel Camp i Gemma Abrié es retrobaran a l’Espai Cultura per presentar un concert basat en interpretacions de les peces més emblemàtiques dels autors de la música antiga en clau de jazz anomenat Jazzcàntic.

Obres de Monteverdi, Merula, Purcell, Lully, Falconieri o Bach entre altres sonaran convertides en  balades de jazz o en estàndards moderns i amb una interpretació càlida, subtil, apassionada i emotiva.

El músic Manel Camp ha explicat que “amb la Gemma vam decidir fer un repertori de música antiga en versió moderna i en clau de jazz. Vam començar amb un grup molt gran de músics i amb un quartet de jazz, però que era complicat de moure pels escenaris”.

“En aquest concert portarem una versió més reduïda amb piano i veu, que la podem moure amb facilitat per tot arreu, fent aquesta combinació tant nostra de combinació entre la música antiga, el cant i el jazz” ha manifestat Camp.

FITXA TÈCNICA

Nom: Jazzcàntic, Música Antiga en clau de Jazz
Companyia: Manel Camp i Gemma Abrié.
Gènere: Música.
Data: 2 de juliol del 2018.
Hora: 22 hores.
Lloc: Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.
Preu: 15 euros.
Venda d’entrades: Per internet a Codetickets o presencialment a la taquilla de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c/ d’en Font, 25, Sabadell).

Foto portada: Manel Camp i Gemma Abrié. Autor: Cedida.