La versió contemporània del clàssic ‘Fuenteovejuna’ arriba a Sabadell

Fresc Festival patrocina aquesta secció
Fresc Festival patrocina aquesta secció

Nova proposta teatral el proper dimarts 10 de juliol a l’escenari central del Fresc Festival a l’Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell.

El multipremiat muntatge de la companyia Obskené  Fuenteovejuna. Breve tratado sobre las ovejas domésticas, és un espectacle trepidant que explica el clàssic de Lope de Vega des d’un punt de vista contemporani.

Un espectacle ple de ritme que trasllada la història de Fuenteovejuna des d’un punt de vista actual. Una clara aposta estètica que apropa a l’espectador a uns actors disposats a explicar el famós conte del Comendador mentre ells mateixos són víctimes i culpables d’allò que estan explicant.

El director de Fuenteovejuna, Ricard Soler, assegura que “Sabadell veurà un espectacle fresc que ha recorregut món i arriba a per primer cop a la ciutat després de passar per Colòmbia, Costa Rica, Hondures, El Salvador, Mèxic, França i pràcticament tota Espanya”.

“Amb la dramatúrgia d’Anna Maria Ricart, guanyadora d’un premi Max per a la millor adaptació teatral, volem treure els clàssics al carrer i acostar-los a tots els públics”.

“Fuenteovejuna parla del poder del poble davant dels tirans i ens vam començar a preguntar sobre la legitimitat d’aquest poder, unes preguntes que intentem traslladar al nostre públic”, explica Soler.

FITXA TÈCNICA

NomFuenteovejuna
Companyia: Obskené.
Gènere: Teatre.
Data: 10 de juliol del 2018.
Hora: 22 hores.
Lloc: Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.
Preu: 20 euros.
Venda d’entrades: Per internet a Codetickets o presencialment a la taquilla de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c/ d’en Font, 25, Sabadell).

Foto portada: un moment del muntatge. Autor: Cedida.