L’humor i l’òpera es donen la mà al Fresc Festival

Fresc Festival patrocina aquesta secció
Fresc Festival patrocina aquesta secció

La companyia Illuminati oferirà el proper dijous 19 de juliol a l’Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell una paròdia dels mítics concerts que duien arreu del món els Tres Tenors.

Tenors és espectacle que combina l’òpera amb l’humor visual més esbojarrat i que farà riure a l’espectador a través de situacions absurdes a la vegada que l’emocionarà amb melodies conegudes i commovedores.

Una paròdia dels concerts dels anys noranta que van fer arreu del món els anomenats Tres Tenors, un trio que formaven Josep Carreras, Plácido Domingo i Luciano Pavarotti.

Fresc Festival

El muntatge pretén fer una paròdia des del respecte i l’admiració, procurant oferir un excel·lent nivell musical, però sense deixar passar l’oportunitat d’en riure’s del món de l’òpera, de la solemnitat del protocol en els concerts de música clàssica o del divisme, rivalitat i excentricitat de certs cantants lírics. Tot dins d’un espectacle que es recolza en la veu, el silenci, el teatre visual i gestual

FITXA TÈCNICA

Nom: Tres Tenors.
Companyia:  Companyia Illuminati.
Gènere: Música.
Data: 19 de juliol del 2018.
Hora: 22 hores.
Lloc: Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.
Preu: 15 euros.
Venda d’entrades: Per internet a Codetickets o presencialment a la taquilla de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c/ d’en Font, 25, Sabadell).