Una versió lliure de ‘La flauta màgica’ tancarà el Fresc Festival

Fresc Festival patrocina aquesta secció
Fresc Festival patrocina aquesta secció

L’adaptació lliure de l’òpera de Mozart La Flauta Màgica, arribarà el proper dijous 26 de juliol, que tancarà les propostes de l’edició d’enguany del Fresc Festival.

La companyia Dei Furbi proposa a l’espectador una adaptació lliure de La Flauta Màgica de Mozart, en una versió de teatre i música a cappella. Una combinació de teatre i música que sintetitza la partitura original amb joia, delit i humor per posar damunt l’escenari personatges que esdevenen miralls en els quals poder-se reflectir. Una reinterpretació teatral i lliure d’una de les peces més importants de la lírica i de la cultura occidental.

La seva directora i alhora dramaturga de l’espectacle, Gemma Beltran, ha explicat que “l’espectador es trobarà amb una gran sorpresa, una reinterpretació de La Flauta Màgica de Mozart, amb actors que canten amb un registre líric i que tenen una excel·lència física increïble.”

Fresc Festival

“A La Flauta Màgica es mostra com fugir de la por gràcies a l’art, a la música, en una metàfora del poder de l’art. És un muntatge sense música instrumental, amb música cantada, amb uns arranjaments on la part dels instruments s’han passat a veus amb polifoniques. És una joia poder escoltar Mozart en polifonia”, apunta Beltran.

FITXA TÈCNICA

Nom: La Flauta Màgica
Companyia: Dei Furbi.
Gènere: Teatre.
Data: 26 de juliol del 2018.
Hora: 22 hores.
Lloc: Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.
Preu: 20 euros.
Venda d’entrades: Per internet a Codetickets o presencialment a la taquilla de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c/ d’en Font, 25, Sabadell).