Foto portada: el president de l'AA.VV Campoamor, Diego Granero.

Mor als 57 anys el president de l’Associació de Veïns de Campoamor, Diego Granero

El president de l’Associació de Veïns de Campoamor, Diego Granero, ha mort aquest dilluns a Sabadell a causa d’un càncer que patia des de la passada primavera. Granero tenia 57 anys i presidia l’entitat veïnal de Campoamor des de l’any 2013. 

Granero era president de l’entitat veïnal del sud de Sabadell des de l’any 2013, quan es va incorporar al moviment veïnal després de la seva prejubilació. Havia format part directa de la reivindicació per la construcció d’una residència pública al sud de Sabadell i per la dignificació del barri.

Era un gran defensor de l’actualització del moviment de barris: “m’he trobat molt bona gent, gent amb ganes de lluitar des de molts anys i que seguiran lluitant. Sovint és una lluita a petita escala però quan veig que aconsegueixes alguna cosa, un banc, un fanal, quan veus que et fan una mica de cas em vaig a casa content. Si aconsegueixo alguna cosa pel meu barri i pel benestar dels meus veïns, ja hem guanyat alguna cosa”.

Foto portada: el president de l’AA.VV Campoamor, Diego Granero, en el documental sobre el 50è aniversari del moviment veïnal de Sabadell.