Foto portada: un moment del saló, aquest divendres. Autor: David B.

Brodats, papiroflèxia o elaboració de perfums, tot a la 2a fira de manualitats DIYVersió

Arriba de nou la segona fira de manualitats i aficions de Sabadell: DIYversió!. Durant els dies 4, 5 i 6 d’octubre totes aquelles persones aficionades a les manualitats, els jocs de taula, el maquetisme o fins i tot el ganxet, podran gaudir del saló, a Fira Sabadell.

Ja és el segon any consecutiu que se celebra aquesta fira, destinada a donar cabuda a aficions, des dels jocs de taula fins al maquetisme, passant per tota mena de manualitats. La programació del saló té previstes més de 70 activitats i 50 tallers. Seran 31, els expositors de diferents sectors que s’encarregaran d’oferir activitats com el patchwork, l’scrap o a pintura i tallers de costura o d’elaboració de perfums.

Altres activitats programades

Paral·lelament al saló, s’habilitaran diverses zones per dur a terme més de 20 propostes, des de torneigs de videojocs a masterclass de patronatge, fins a una desfilada de moda de vestits de paper. També estan previstes diverses actuacions de música i espectacles infantils de titelles. Per poder gaudir al complet de totes les activitats sense perdre ni un minut, la Fira també habilitarà una zona de foodrucks.

Zona infantil

A banda de les zones habilitades, es destinarà un espai per a nens i nenes de 0 a 3 anys i un altre per a infants més grans de 3 anys on es duran a terme activitats de psicomotricitat, jocs, manualitats o elaboració de titelles o joguines.

Horaris i entrades

La Fira s’obrirà el divendres 4 d’octubre de 15 a 20h, seguidament, dissabte 5 d’octubre de 10 a 20h i finalment, diumenge de 10 a 19h. Els preus de l’entrada varien segons el dia; divendres serà de tres euros i dissabte i diumenge de 4. Els menors de 12 anys no hauran de pagar entrada.

Més informació i compra d’entrades.

Foto portada: un moment del saló, l’octubre de 2018. Autor: David B.