Pixie Market

Cap de setmana de segones oportunitats: Flea Market, al Centre, i Pixie Market, al Parc de Catalunya

Els mercats de segona mà tenen una llarga història. Potser no tant a Catalunya ni Espanya. Molta i llarga a la resta d’Europa. A Sabadell fa temps que es fan, i van quallant. Aquest cap de setmana hi ha una doble oportunitat. 

Waterlooplain a Amsterdam; Portobello Road o encara més Camden Town a Londres. Són noms associats als mercats de segona mà d’abast europeu. A Sabadell fa temps que es van obrir pas dues propostes. Una al Centre i una altra al parc de Catalunya. Aquest cap de setmana coincidiran a la vegada.

Dissabte, entre les 10 i les 20 hores es farà una nova edició del Flea Market, organitzat en solitari per l’Espai Àgora Sabadell després de la liquidació de l’Aliança Francesa. Es fa cada tres mesos i ocupa el Passeig de la plaça Major. S’hi ven roba, llibres, música o altres objectes de segona mà amb la finalitat de reutilitzar material però sempre en bon estat. En aquesta ocasió, hi haurà una petita actuació de circ a les 12 del migdia a càrrec de l’entitat Saba Circ i a la tarda els Swing Copats faran una demostració oberta de ball.
Organitzat per l’entitat Pixies Associació Cultural i Solidària de Sabadell i Flea Market BCN es farà al parc de Catalunya, diumenge, una nova edició del Pixie Market. En aquest cas, l’horari va de les 11 del matí a les 20 hores. També és un mercat de segona mà entre particulars. Per dinamitzar el mercat, hi haurà activitats de circ, música, art urbà, foodtrucks i tallers infantils i familiars.

Foto portada: edició del Pixie Market, la passada primavera. Autor: David B.