Foto portada: Garrido amb el presentador, Manel Fuentes.

Cristóbal Garrido, tercer a la final de ‘Tu cara no me suena todavía’

El sabadellenc Cristóbal Garrido ha finalitzat la seva participació al programa d’Antena 3 Tu cara no me suena todavía. Garrido s’ha tornat a posar en la pell d’Olga Guillot, deixant amb la boca oberta el jurat i part del públic.

Garrido ja va imitar Guillot en la seva primera interpretació, en l’estrena del programa (més info: ‘Un sabadellenc triomfa a Tu cara no me suena todavía‘). Una interpretació perfecta, que el va servir per anar de cap a la final, a la pràctica però una semifinal, que es va emetre la setmana passada.

Llavors Garrido va imitar Chavela Vargas, deixant el llistó tan alt com en la primera ocasió, i va passar a la final. A la gran final, emesa aquest divendres a Antena 3, Garrido ha tornat a ser Olga Guillot, interpretant Me muero, me muero.

Després de totes les actuacions, la votació telefònica va dictaminar el guanyador. Garrido va ser el tercer més votat. La segona posició va ser per a Manu, que havia imitat Nino Bravo. El guanyador final va ser Germán Scasso, que s’ha endut els 30.000 euros de premi.

Manel Navarro imita Ed Sheeran

L’última edició de Tu cara no me suena todavía va tenir una altra cara sabadellenca, ja que hi va actuar el cantant Manel Navarro, el darrer representant espanyol a Eurovisió. Navarro va imitar Ed Sheeran i el seu tema Castle on the hill.