Foto: M.Tornel.

El Mercat Central, al nou programa ‘Gent de mercats’

El Mercat Central serà dels protagonistes d’un nou programa que està gravant TV3. La nova sèrie en format documental s’anomena Gent de mercats tindrà sis capítols i s’ha gravat al llarg de l’estiu. 

L’objectiu és explicar com és la vida quotidiana d’un mercat a través dels seus protagonistes. L’emissió està prevista per la tardor i en cada capítol es donarà a conèixer la vida dels comerciants, dels compradors i de diferents perfils humans que passen cada dia pels mercats de Barcelona i de diverses ciutats de Catalunya, entre elles, Sabadell, Vilanova i la Geltrú o Reus.
A Sabadell la gravació del programa es va fer durant el mes de juny, tant a l’interior del Mercat Central com en diverses parades, en escenaris relacionats amb els paradistes o alguns dels clients habituals que també apareixeran al capítol.

Gent de mercats

Gent de mercats és una docusèrie de TV3, amb la col·laboració de Benecé Produccions, i té com a directora de producció a Tana Collados, l’especialista en gastronomia de la cadena.  Està previst que el programa s’emeti aquesta tardor.