Foto portada: David B.

Els colors del Holi omplen Sabadell

Aquest diumenge el Parc de Catalunya s’ha tornat a omplir de color amb milers de persones que han participat en la onzena edició, de la ja tradicional festa hindú de celebració de l’entrada de primavera, el Holi.

La festa, organitzada pel Centre Asana i l’Associació Catalana de Bollywood, s’ha iniciat minuts més tard de les 11 del matí i ha començat amb una coreografia amb uns 400 ballarins, que ha donat pas a les diferents actuacions de danses de Bollywood que s’han anat succeint fina arribar al moment àlgid del matí, el llançament de colors.

Si no podeu veure l’àlbum de fotos, ho podeu fer a Flickr: ‘Holi 2019‘ o a la nostra pàgina de Facebook.

Passades les 12 del migdia s’ha fet el compte enrere per poder fer una tirada conjunta, amb els milers de persones que omplien l’amfiteatre del Parc de Catalunya. Un cop llençats els colors a l’aire la disbauxa s’ha encomanat entre els participants, que han acabat un any més tenyits amb els colors de l’arc de Sant Martí.

Després s’ha dut a terme una masterclass per tot aquell que hi ha volgut prendre part. Durant el matí també s’ha pogut degustar la gastronomia de l’Índia.

Foto portada: moment de la tirada de colors. Autor: David B.