Els dinosaures omplen Fira Sabadell

Des d’aquest divendres i fins diumenge 3 de novembre Fira Sabadell acull l’exposició més gran de dinosaures d’Euorpa, Dinosaurs Tours, i que compta amb una trentena de dinosaures a  escala real.

Rèpliques animatròniques de Triceratops, Tiranosauris, Protoceratops, Parasaurolofus, Estegosauris, Espinosaure, Diplodocus i el tan famós com temut Tinanosaure Rex es donen cita al recinte firal, en el que aquest matí de divendres ja ha atret l’atenció de centenars de famílies que han passat per l’exposició de dinosaures que actualment es troba en gira per Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Noruega o Polònia.

Dinosaurs Tours a Fira Sabadell. Autor: David B

La mostra, a més de les peces exposades en escala real, realitza diverses projeccions sobre com vivien els animals en l’època del juràssic.

Horaris

La fira estarà oberta des del 1 al 3 de novembre en l’horari de 11 a 14 hores al matí i de 17 a 21 hores a les tardes. Després de la seva aturada a Sabadell, la fira anirà a Lleida el proper cap de setmana i Manresa el darrer cap de setmana de novembre.

Foto portada: Vista de l’exposició, aquest divendres. Autor: David B.