Genís Colet: un sabadellenc a Míster Espanya 2020

El sabadellenc Genís Colet és l’aposta de Barcelona al concurs Míster Internacional Espanya 2020. El jove de 26 anys competirà amb els representants de la resta de províncies de l’Estat per obtenir el títol de Mr. Espanya. El certamen se celebrarà del 19 al 26 de juliol a Marina d’Or i el guanyador se sabrà la setmana següent.

Colet és un dels 52 candidats al títol de Míster Espanya 2020, però per al sabadellenc això és molt més que una competició estètica. “Es busca la persona més completa i aquest és el motiu pel qual m’hi vaig apuntar. No només es valora el físic, sinó que també es té en compte l’educació, l’oratòria, el fet de saber estar, la responsabilitat i la formació cultural de cada un de nosaltres”, assegura.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Vídeo de presentación, Mister España 2020.

Una publicación compartida de Genís Colet Gonzalez (@geniscg) el

Del 19 al 26 de juliol, els participants hauran de superar sis proves per tal que el jutjat valori diferents facetes: desfilada amb vestimenta de bany, passarel·la de top model, una altra amb vestimenta regional, un triatló i una prova de xarxes socials. Aquest any, per primera vegada, s’ha afegit una prova de talent, però Colet assegura que “la part més difícil continua sent l’entrevista variada amb el jurat. Aquesta és la més temuda i alhora la més important perquè és on es posen a prova altres virtuts que no es poden entrenar en un gimnàs”.

Qui és Genís Colet?

Colet és un sabadellenc de 26 anys amant de la medicina. Ha estudiat un grau mitjà en Farmàcia, un altre en Anatomia patològica i citologia i el grau de Medicina podològica a l’UB. Fa més de cinc anys que treballa a l’Hospital de Bellvitge, però en el moment més crític de la pandèmia va haver de deixar Sabadell perquè havia compartit espai amb alguns positius i no volia propagar el contagi. El sanitari i alhora postulant al títol de Mr. Espanya 2020 també ha col·laborat en la campanya #JoEmCorono organitzada per la Fundació de Lluita Contra la Sida i Malalties Infeccioses per trobar com més aviat possible una vacuna per aquesta malaltia.

Una altra faceta força aprofitada de Genís Colet és la seva habilitat per les relacions públiques. Fa uns anys que també treballa de cambrer a la discoteca Waka Sabadell, a Sant Quirze. El seu compte d’Instagram, @geniscq, s’apropa als 4.000 seguidors.