Foto portada. trobada de modelisme naval i barques al llac artificial. Autor: R.Benet.

El Parc de Catalunya, de festa aquest cap de setmana

La 14ª edició de la Festa del Parc de Catalunya arriba a la ciutat amb una trentena d’activitats repartides entre el 4 i el 5 de maig. Com a novetat d’enguany es farà una gimcana amb barques de rem i una jornada de portes obertes del trenet del parc, el qual dissabte serà gratuït i diumenge costarà 2 euros.

El 27è aniversari d’un parc que va néixer de la reivindicació social s’iniciarà el 4 de maig amb la trobada de modelistes aeronavals al llac, un taller de teràpies naturals, danses i el concert del quartet Contrapunt. El mateix dissabte se celebrarà una gimcana de rem i es podrà pujar al trenet del parc gratuïtament. Aquestes activitats estan obertes a tot el públic però requereixen una inscripció in situ.

A les set del vespre, la cantant sabadellenca Mirna Vilasís presentarà el nou disc Espero meravelles a Matagalpa, mentre que la banda Men in swing organitzarà un concert a la mateixa hora a la plaça de l’Argub. Aprofitant l’avinentesa de l’entorn natural, l’organització Pixies també ha programat una manifestació contra el canvi climàtic de set a vuit del vespre. La concentració serà a l’Eix Macià.
El matí de diumenge cinc de maig estarà ple d’activitats: la festa de l’animal de companyia, la solidària Atendis Gresca, activitats i espectacles infantils al voltant del llac, el concert de les bandes de Sabadell Amigdala i Leiden i un taller dirigit a majors de 18 anys per conèixer els arbres de Sabadell. Per aquesta darrera activitats, els interessats poden inscriure’s enviant un correu a parcs@ajsabadell.cat. fins el 2 de maig . Els bastoners i els castellers de la ciutat també faran la seva aportació a la XIV Festa del Parc de Catalunya a les 12 del migdia. Per últim, el cap de setmana s’acomiadarà amb el ball del Dragó de foc a la plaça de l’Argub des tres quarts de nou.

Programa complet de la Festa del Parc de Catalunya.
Programa complet de la Festa del Parc de Catalunya.

Podeu consultar el programa complet aquí: Festa del Parc de Catalunya 2019.

Foto portada. trobada de modelisme naval i barques al llac artificial. Autor: R.Benet.