Fira Clicks Playmobil

‘Joc de trons’, la Torre de l’aigua o el món del circ: així serà la fira de clicks de Playmobil

El 4 i 5 de maig Fira Sabadell acollirà una nova edició de la fira A Sabadell som clicks, dedicada als clicks de Playmobil. Hi haurà 300 metres quadrats de maquetes i 16 diorames XXL, segons informen fonts municipals. El preu de l’entrada és de 4 euros per als majors de 12 anys i gratuïta per als menors d’aquesta edat. 

Les temàtiques seran diverses i tindrà protagonisme la coneguda sèrie Joc de trons, tot i que també es recrearan ciutats i es podrà veure representada la Torre de l’Aigua, entre altres elements. El cartell està ambientat al món del circ i el recinte firal es decorarà amb elements circenses a la vegada que s’ha programat una sèrie de tallers de circ per a totes les edats, amb un centenar d’elements com xanques o monocicles. L’entitat Leo es mi ángel, que lluita contra la síndrome d’Angelman, tindrà un espai dins del recinte firal per donar a conèixer la seva lluita.
La fira té diverses aproximacions, tant per veure les exposicions com de cara al món del col·leccionista, que no és petit tractant-se de clicks de Playmobil, un veritable fenomen. A més hi haurà activitats per a les famílies molt centrades en els més menuts. Hi haurà sortejos de lots de clicks, un vol en avioneta a l’Aeroclub Barcelona Sabadell i un photocall amb clicks gegants amb els protagonistes de Playmobil: la pel·lícula, que arriba als cinemes a finals del mes d’agost.

Horaris

La fira es pot visitar dissabte i diumenge entre les 10 i les 20 hores. L’accés és gratis per als menors de 12 anys, i costa 4 euros per als majors d’aquesta edat. Les entrades també es poden comprar de forma anticipada al web de Fira Sabadell.

Foto portada: fira Clicks Playmobil l’any passat, a Fira Sabadell. Autor: David B.