La periodista Laura Rosel. Autor: ACN.

Laura Rosel deixarà de presentar el ‘FAQS’

Laura Rosel deixarà de presentar el programa de TV3 Preguntes freqüents (FAQS), segons ha avançat el digital El Món. La seva substituta serà la periodista Cristina Puig. La decisió que Rosel deixi de conduir el programa que emet els dissabtes a la nit la cadena pública catalana ha estat de la productora El Terrat.

Preguntes freqüents havia de tornar a les pantalles aquest dissabte, 12 de gener. Cristina Puig ha treballat a TV3 i a TVE a Catalunya i actualment és present en tertúlies de RAC1, 8TV i TV3. A més, col·labora amb el diari TOT Barcelona.

D’Ustrell a Rosel; de Rosel a Puig

La sabadellenca Laura Rosel es va incorporar com a presentadora de Preguntes freqüents el 20 de gener de 2018, després que el també sabadellenc Ricard Ustrell deixés el programa, que va presentar durant quatre mesos. Rosel ha treballat a ràdio i televisió com a conductora d’informatius i programes d’entreteniment. Ha format part dels equips de 8TV, RAC1 i Ràdio Sabadell. Més recentment ha presentat el programa d’actualitat 8 al dia juntament amb Jordi Armenteras, combinant informació, debats i tertúlies.

Foto portada: la periodista Laura Rosel. Autor: ACN.