Foto portada: taller a l'Espai Natura. Autor: Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859

L’Espai Natura organitza el casal ‘Viu l’estiu a pagès’

L’Espai Natura Fundació 1859, situat a la Masia del bosc de Can Deu organitza un casal d’estiu en sis torns setmanals entre el 22 de juny i el 31 de juliol de 2020.

Els nens i nenes de 4 a 12 anys, podran realitzar múltiples activitats relacionades amb la vida al camp com ara participar del l manteniment de la granja i l’hort, fer tallers relacionats amb els conreus i els productes del camp, jocs d’aigua i jocs tradicionals.

El casal permet cinc dies de contacte amb la natura i els animals de la granja per a què els infants gaudeixin d’un estiu diferent i es desenvoluparà els matins de 9 a 14 hores, tot i que és ampliable fins les 4 de la tarda i hi haurà un servei d’acollida. Es realitzarà en grups reduïts, amb un màxim de 40 nens per torn.

Per aquesta edició l’Espai Natura està preparant un pla de contingències amb les mesures de protecció i prevenció que adoptaran per fer front al risc de contagi de la Covid-19 en aplicació de les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Tallers per a esplais

Paral·lelament al casal Viu l’estiu a pagès també organitzen, tallers i activitats per a la resta d’esplais. Entre el sia de Sant Joan i el 31 de juliol els grups de casals d’estiu i esplais podran aprendre a fer pa, conèixer la vida quotidiana tradicional d’una masia o establir contacte amb una desena d’animals de granja.

Foto portada: Taller a l’Espai Natura. Autor: Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859