Foto portada: Medievàlia, l'any passat. Autor: David B.

Medievàlia s’anul·la per les dates previstes

L’entitat Amics de Medievàlia Sabadell ha anunciat que s’anul·la la celebració de Medievàlia per a les dates previstes, els dies 15, 16 i 17 de maig. Degut a l’actual situació per Covid-19, Amics de Medievàlia Sabadell ha decidit anul·lar les dates de l’edició d’enguany prevista pel primer cap de setmana de la segona quinzena de maig.

La junta de l’entitat està a l’espera d’una nova reunió on es decidirà d’una manera definitiva si es posposa o s’anul·la definitivament l’edició d’aquest any 2020. Tot i que “el que sembla més segur és que s’anul·li i es torni a organitzar de cara l’any vinent”, segons apunta l’entitat organitzadora de Medievàlia en un comunicat.

L’anul·lació de Medievàlia s’afegeix a altres actes massius a la ciutat a causa del coronavirus. Medievàlia acostuma a atraure prop de 30.000 visitants cada any, segons l’organització. A banda de la fira medieval, aquest 2020 ja s’ha anul·lat el massiu festival Holi, amb més de 10.000 visitants en un sol matí, o l’Aplec de la Salut, la segona festa major de la ciutat. Tot a causa de la pandèmia de coronavirus i les restriccions aprovades per fer-hi front.

Foto portada: Medievàlia, l’any passat. Autor: David B.